Haberler

Bursa'da İmam Hatip Ortaokulu'nun salonunda dansözlü etkinlik yapıldığı iddia edildi

Güncelleme:

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Çalı İmam Hatip Ortaokulu'na ait salonda Okul Aile Birliği Yönetimi'nin okula gelir elde etmek için düzenlediği etkinlikte dansöz oynatıldığı iddia edildi. Durumu tepki gösteren Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, "Merak ediyoruz, bugün dansöz oynatarak okula para toplamaya çalışanlar yarın daha neler yapacak? Sorumlular hakkında derhal işlem yapılmalı, adli-idari süreç başlatılmalıdır." dedi.

Bursa'da Çalı İmam Hatip Ortaokulu'na ait salonunda, okul aile birliğine gelir etmek amacıyla düzenlendiği iddia edilen etkinlikte dansöz oynatıldı.

"SON DERECE SAKINCALIDIR"

Durum karşısında tepki gösteren Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, "Bu görüntüler Nilüfer Çalı İlk, Orta ve İmam Hatip Ortaokulundan. Okula gelir elde etmek için Okul Aile Birliği'nin düzenlediği okul çayı dansöz eşliğinde yapıldı. Yetişkinlere yönelik olarak okul salonunda yapılan bir etkinlikte öğrencilerin gözü önünde dansöz oynatılması çocuk gelişimi açısından da son derece sakıncalıdır" ifadelerini kullandı.

"DUYDUĞUMUZ UTANÇ TARİFSİZDİR"

Sözcü'nün haberine göre "Okulların kaynak yaratmak için düştüğü acziyet karşısında duyduğumuz utanç tarifsizdir" diyen Toy, şöyle devam etti: "Merak ediyoruz, bugün dansöz oynatarak okula para toplamaya çalışanlar yarın daha neler yapacak? Sorumlular hakkında derhal işlem yapılmalı, adli-idari süreç başlatılmalıdır.

"YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ"

Okul yönetiminin de daha şimdiden 'Okul Aile Birliği bizden bağımsız düzenledi' dediğini duyar gibiyiz. Sakın ha! Devlet memurluğu sınırlarını bu yollarla aşan, okul aile birliklerini bir araç olarak kullanan okul müdürleri ilk hesap sorulması gereken kişilerdir. Eğitim-İş olarak konunun takipçisi olacağımızı bildiriyor, yetkililerden açıklama bekliyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İmam Hatip Liseleri Nilüfer Bursa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (10)

HALİS ER:

Bu da yalan diğerleri gibi

45
61
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Ha bu yalan , bira kutuları doğru !

yanıt49
yanıt10
Eğrioturdoğrukonuş:

okul aile birliği yapmış. nasıl hangi kafayla aile ise.

yanıt6
yanıt1
Gelir Geçer Her şey:

Bunlar yarın da camiye gelir sağlamak için dansöz oynatsa şaşırmam

32
21
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

bunlar dediğin zaten inançlı gerçek müslümanlar değil ki?! Sizden olanlar memur adam imam hatip veya başka okul onlar için bir iş. Her zaman bir çuvalda bir iki elma çürük çıkar

yanıt11
yanıt6
Güray Dilli :

Olabilir. Onlarında eğlenmeye da hakları var. Onlar da bu ülkenin vatandaşı. Hemen çamur atın , yok ya

10
32
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bir çuvalda her zaman bir elma çürük çıkabilir..!

2
18
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Toplumun sinir uçlarıyla oynayanlar bedelini hayatlarıyla ödeyebilirler. Benden söylemesi ...

4
3
yanıtYanıtla
Ahmet Aslan:

İddia edilmiş kesinleşsin ondan sonra...

3
2
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Tabi böyle şeyler bu tur yerlerde olunca bir çuval oluyo neyse bu cehalet kokan açıklamanla laftan anlamiycağın belli

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title