Haberler

İlk Etkinlik İlahi Dinletisi Konseri

Güncelleme:

Kahramanmaraş'a Gelen Ertuğrul Erkişi Sevenleriyle Buluştu.

Kahramanmaraş Belediyesi'nce düzenlenen ramazan etkinlikleri çerçevesinde kahramanmaraş'a gelen ertuğrul erkişi sevenleriyle buluştu.

Kahramanmaraş Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleme kararı aldı. Bu karar doğrultusunda ilk olarak 13 Ağustos 2010 Cuma akşamı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde İlahi Dinletisi Konseri gerçekleştirildi.

Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği Sanatçı Ertuğrul Erkişi'nin seslendirdiği birbirinden güzel ilahileri davetliler huşu içinde dinlediler.

İlahi Dinletisi Konserine Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı ve Hasan Kara ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci ile çok sayıda davetli katıldı.

İlahi Dinletisi Konseri sonunda Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, sunduğu muhteşem konserden dolayı sanatçı Ertuğrul Erkişi'ye teşekkür ederek bir buket çiçek sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title