Haberler

İlk Aşıyı Ak Partili Vekil Yaptı

Güncelleme:

Dünya Aşı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Muzaffer Yurttaş, ilk aşıyı 1 yaşındaki Azra Kavaklı'ya yaptı.

1'inci Dünya Aşı Haftası kutlamaları çerçevesinde, Manisa'da hem aile sağlığı merkezinin açılışı yapıldı hem de aşı günlerinin startı verildi. 27 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışına Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, daire müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.

Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Tay, yeni açtıkları merkezle aşı haftasının startını verdiklerini dile getirip, hedeflerinin hafta çerçevesinde aşılanmayan çocuklara ulaşmak olduğunu ifade etti. Aşılama oranının Türkiye'de gelişmiş ülkelere oranla daha fazla olduğunu belirten Dr. Tay, geçmişte 7 hastalığa karşı, şimdi ise 13 hastalık için aşı yapıldığını dile getirdi.

Türkiye'de aşılama hizmetlerinin Aile Sağlığı Merkezleri'nde ücretsiz yapıldığını belirten Dr. Tay, "Ailelerimize çağrımız, bu hafta içerisinde, aşısı olmayan çocuklarımızı Aile Sağlığı Merkezleri'ne getirerek aşılarını yaptırsınlar. Çocuklarımız ülkemizin teminatıdır. Onların sağlıkları ise bizim teminatımız altındadır" diye konuştu.

AŞILAR İHMAL EDİLMEMELİ

Ak Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, bir ülkede sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlamak için aşılamanın önemli olduğunu kaydedip, "Lütfen çocuklarımızın aşılarını ihmal etmeyelim. Aile Sağlığı Merkezlerimize gelelim ve çocuklarımıza aşılarını yaptıralım" dedi.

'T.C.' TARTIŞMASI

Konuşmasında, kurumlardaki 'T.C.' ibaresinin kaldırılmasıyla ilgili tartışmalara da değinen Yurttaş, Ak Parti ile hesabı olanların dini ve milli değerleri suistimal ederek prim yapmaya çalıştığını savundu. Yurttaş, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılını hedef edinen bir parti Cumhuriyetin ilkelerine asla karşı olamaz. Bizim amacımız Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine yükseltmektir" diye konuştu.

İLK AŞI MİNİK AZRA'YA

Konuşmaların ardından protokol üyeleri Yeni Mahalle'de hizmete giren 27 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış kurdelesini kesti. Ardından, doktor olan Ak Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, Dünya Aşı Haftası etkinliklerini Aile Sağlığı Merkezi'ne annesi Esra Kavaklı'nın kucağında gelen 1 yaşındaki Azra Kavaklı'ya aşı yaparak başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Yurttaş Ak Parti Kavaklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title