Haberler

    İki Çocuğu, Annesi ve Kardeşleri Onu Arıyor: 'Mary Jane' Canan 8 Aydır Kayıp

    İNGİLTERE'nin başkenti Londra'nın doğusundaki Canning Town'da annesi ve iki çocuğu ile birlikte yaşayan 39 yaşındaki Canan Mustafa'dan 6 Mayıs'tan beri haber alınamıyor.

    İNGİLTERE'nin başkenti Londra'nın doğusundaki Canning Town'da annesi ve iki çocuğu ile birlikte yaşayan 39 yaşındaki Canan Mustafa'dan 6 Mayıs'tan beri haber alınamıyor. Ailesi ve polisin bütün aramalarına karşın izine rastlanmayan Canan Mustafa'yı gören ya da yerini bilenlerin 101 numaralı 'Kayıp Aranıyor' hattını aramalarını istendi.

    ANNEM 8 AYDIR KAPIDA ONU BEKLİYOR

    Kardeşi Meryem Mustafa, Canan'ın çevresinde ' Mary Jane', 'MJ' ya da 'Jan' ismiyle de tanındığını, anneleri Şerife Mustafa'nın 8 aydır kapıda kardeşinin gelmesini beklediğini belirterek şunları söyledi: "Canan'ı bulmak için yüzlerce poster bastırıp çevreye astık. Sosyal medyada 'Lets find Mary Jane Mustafa' başlıklı bir grup kurduk. Bu grup 4 bin takipçiye ulaştı. Basında, Canan'ı aradığımıza ilişkin pek çok haber ve ilan yayınlandı. Ne yazık ki şimdiye kadar izine rastlamadık. Çok üzgünüz."

    YAŞAMINDAN ENDİŞE EDİYORUZ

    Kardeşi Sükan Mustafa da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda kardeşinin yaşamından endişe ettiğini belirterek bulunması için toplumdan yardım istedi.

    Kıbrıslı Mustafa ailesi, Canan'ı gören ya da yerini bilenlerin insanlık adına 07983 740 302'yi ya da 101 numaralı 'Kayıp Aranıyor' hattını aramalarını istedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mary Jane Meryem Londra Güncel Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title