Haberler

İhtiyaç Sahibi Ailelere Kömür Dağıtımı Devam Ediyor

Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı devam ediyor.

Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı devam ediyor. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, dağıtımı inceleyerek vatandaşlarla konuştu.

Çetin kış aylarının gelmesiyle birlikte yakacak sıkıntısı çeken dar gelirli vatandaşlara bu yıl yapılan 10 bin ton kömür dağıtım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Merkez İlhanlı Mahallesinde yürütülen kömür dağıtımında vatandaşlarla buluştu.

Dağıtımların en hızlı ve etkin şekilde yapılarak kısa sürede tamamlanması talimatı veren Şimşek, sosyal devlet olma ilkesi gereği devletin ve hükümetin her zaman olduğu gibi bu yılda vatandaşların yanında olduğunu ifade etti.

Dağıtımlar esnasında vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri dinleyen Şimşek, "Vakfımız bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize kömür yardımında bulunmaya devam ediyor. Niğde Merkez Mahalleleri ile Köy ve Kasabalarında İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen yaklaşık 7 bin ailemize hane başı 1.5 ton olmak üzere toplam 10 bin ton kömür yardımı dağıtılacak" dedi.

İncelemelerin ardından Şimşek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abuzer Ceylan'dan vakıf çalışmaları ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılan diğer yardımlar hakkında bilgi aldı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Şimşek Niğde Merkez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title