Haberler

İğne Yapılan Asker Ayağa Kalkamıyor

Güncelleme:

Tunceli'de, jandarma komando olarak vatani görevini yapan 21 yaşındaki Rezan Güneş, göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği revirde yapılan iğneden sonra yatalak olduğunu ileri sürdü.

Tunceli'de, jandarma komando olarak vatani görevini yapan 21 yaşındaki Rezan Güneş, göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği revirde yapılan iğneden sonra yatalak olduğunu ileri sürdü.

"İĞNE YANLIŞ YAPILMIŞ, İLAÇ DAĞILMAMIŞ"

Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan Rezan Güneş, 15 Ağustos 2013'te, vatani görevini yapmak için askere gitti. Acemi eğitimini Manisa'da tamamlayan Güneş, görevini tamamlamak üzere Tunceli Ovacık Jandarma Komanda Tabur Komutanlığı'na gönderildi. Göğsünde ağrı hisseden Güneş, 26 Aralık 2013'te birliğindeki revire gitti. İddiaya göre, burada yapılan sağlık kontrolünden sonra Güneş'in sağ kalçasına iğne yapıldı. İğrenin ardından bütün vücudunda uyuşmanın yanı sıra şiddetli ağrı ve yüksek ateş oluşan Güneş, Elazığ Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı. Sonra da Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık görevlileri Güneş'e "İğne yanlış yapılmış. İlaç dağılmamış. Dağıldıktan sonra sağlığına kavuşursun" diyerek taburcu etti.

ARKADAŞLARININ YARDIMIYLA AYAKTA DURUYOR

Arkadaşlarının yardımıyla ayakta duran Güneş, telefonla haber verdiği ailesi tarafından izin alınarak Adana'ya getirildi. Adana'da da hastanelere götürülen Güneş, izni bitmesine rağmen hala iyileşemediğini söyledi. Belinden aşağısında oluşan uyuşmanın yanı sıra, iğnenin yapıldığı bölgedeki ağrının geçmediğini belirten Güneş, "Gittiğim hastanelerde iğrenin doğru yapılmadığını söylediler. 'Orada ilaç var. Dağılınca geçer' dediler. Bugün 7 günlük iznim bitti ama hala rahatsızlığım geçmedi. Vatani görevimin bitmesine de 6 ay var. İyileşip, askerliğimi tamamlamak istiyorum. Ama ayağa kalkamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

"BU HALİYLE NASIL ASKERE GİDECEK?"

Kürtçe konuşan anne Miyase Güneş de oğlunun bir an önce sağlığına kavuşmasını istedi. Oğluna bakarak gözyaşlarına hakim olamayan anne Güneş, oğlunu yanlış iğne yapıldığını anlattı. Güneş'in ağabeyi Fırat Güneş de, "Kardeşimin izni bitti. Ama hala iyileşmedi. Ne zaman iyileşecek onu da bilmiyoruz. Bu haliyle nasıl askere gidecek? Buradaki askeri hastaneye gittik, bir şey söylemediler" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Ovacık Fırat Güneş Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

CANokancan4509@mynet.com:

1-ÖNCELİKLE BU İĞNE SİVİLDE SAĞLIK MEMURU OLAN VE ÜNİVERSİTEDE ANESTEZİ UZMANI OLARAK ÇALIŞAN VE ŞU ANDA VATANİ GÖREVİNİ SAĞLIKÇI ER OLARAK YAPAN ASKER TARAFINDAN YAPILDI.AYRICA DOKTOR NEZARETİNDE TABİKİ2-HİÇ KİMSENİN BU ASKERİN ASKERLİK YAPMAK İSTEMEDİĞİ AKLINA GELMİYOR BUNUDA AKLINIZIN KÖŞESİNDEN TUTUN.3-GAZATECİLER BİRAZ DAHA ARAŞTIRIP GİZLİDEN ÇEKİM YAPARLARSA EVİNİN ETRAFINDA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR.

9
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title