Haberler

Iğdır Emniyetinden Öğrenci Yurduna Ziyaret

Güncelleme:

Iğdır Emniyet Müdürlüğü, yeni faaliyete başlayan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait kız öğrenci ve Erkek öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait Kız ve Erkek yurdunu ziyaret eden Iğdır Emniyet Müdürlüğü Dördüncü sınıf emniyet müdürü Terörle mücadele Şube Müdürü Fırat Güneş, Öğrencilerden sorumlu Görevli polis memuru Mesut Erkol ve Hasan Erdoğan, üniversite öğrencilerinin barındığı kız ve Erkek yurdu hakkında bilgi alarak öğrencilere çeşitli konularda bilgi verdiler.

Kredi ve Yurtlar Kurum Müdürü Halil Çavlu, Biz yurt kur müdürlüğü olarak kız ve Erkek öğrencilerimizin tüm sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Onların rahat ve güvenli bir yerde kalmasını sağlamak bizim için bir görevdir'' dedi.

Kredi ve Yurtlar Kurum Müdürü Halil Çavlu, ziyaretten ve desteklerinden dolayı Iğdır Emniyetine teşekkür etti.

Öğrenciler ise, sorunlarını şöyle sıraladı.;DSİ ait yolun bize tahsis edilmesi gerekir çünku sivil araçlar bu yol kullanarak yurtta kalan öğrencileri rahatsız ediyorlar.Yurt çevresinin araç trafiğine kapatılması, Gece eğitim gören öğrenciler için okul giriş ve çıkışlarında devriye atılması, Sokak lambası aydınlatma ve kameraların olmasını ,güvenlikçi sayısının artırılmasını istiyoruz."dediler.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Dördüncü sınıf emniyet müdürü Terörle mücadele Şube Müdürü Fırat Güneş, Öğrencilere sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin sayesinde aydınlık yarınları şimdiden görüyoruz. Eğitim gördüğünüz süre zarfında Iğdır Emniyet müdürlüğü olarak sizlerin güvenliği ve rahat bir ortamda okuyabilmeniz için gece gündüz demeden 24 saat sizlere hizmet etmek için varız. Bir sorununuz olduğu zaman herzaman arayabilir. sorunlarınızın çözümü için desdek alabilirsiniz.Sakın terör belasına bulaşmayın.Anne ve babalarınız sizleri okumaya gönderdi.arkadaşlarınızı iyi seçin"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Yurtlar Kurumu Hasan Erdoğan Fırat Güneş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title