Haberler

Iğdır'da Kredi ve Yurtlar Spor Olimpiyatları Voleybol Bölge Elemeleri Tamamlandı

Güncelleme:

Iğdır'da düzenlenen Kredi ve Yurtlar Spor Olimpiyatları Voleybol Bölge Elemeleri grup maçları final karşılaşmalarıyla sona erdi. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Takımı erkeklerde, Muş Gençlik ve Spor Müdürlüğü Takımı ise kızlarda birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Iğdır'da, bu yıl 13 branşta 35'incisi düzenlenen "Kredi ve Yurtlar Spor Olimpiyatları"nın Voleybol Bölge Elemeleri grup maçları final karşılaşmalarıyla tamamlandı.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce (KYGM), Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona, 8 ilden katılım sağlayan 14 takımın bölge elemelerinin final maçları yapıldı.

Tek devreli lig usulüne göre yapılan turnuvada, erkeklerde birinci olan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Takımı ile kızlarda birincilik elde eden Muş Gençlik ve Spor Müdürlüğü Takımı, Kırşehir'de yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Vali Yardımcısı Ömer Sait Karakaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai Şahin ve kurum amirleri dereceye giren takımların kupa ve madalyaları verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Voleybol Türkiye Gençlik Iğdır Spor Ağrı Muş Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title