Haberler

İGDAŞ'tan 'Görünmez Kahramanlar' Kamu Spotu

İGDAŞ, güvenli doğalgaz kullanımı kurallarını hatırlattığı kamu spotu hazırladı.

İGDAŞ, güvenli doğalgaz kullanımı kurallarını hatırlattığı kamu spotu hazırladı. Ulusal televizyon kanallarının yanı sıra radyolarda da yayınlanacak 'Görünmez Kahramanlar' adlı kamu spotunda önemli kurallar anlatıldı.

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ), hazırladığı kamu spotuyla güvenli doğalgaz kullanımı kurallarını anlattı. "Doğalgaz, doğru kullanıldığında çok güvenli bir yakıttır" mottosuyla hazırlanan kamu spotunda, " 'Temiz hava girişlerini sağlayan menfezleri kapatmayın', 'Tesisatınıza kesinlikle müdahale etmeyin', 'Her yıl yetkili servislere bakım yaptırın', 'Ocağı temizledikten sonra doğalgaz borusunu kontrol edin', 'Bacalarınızı her yıl yetkili temizlik firmalarına temizletin' gibi temel kurallar yer aldı.

İşitme engelli vatandaşlar için işaret dilinin kullanıldığı kamu spotunda, çocukların da dikkatini çekmek amacıyla animasyonlara da yer verildi. İGDAŞ güvenli doğalgaz kullanımı konusunda bugüne kadar hazırladığı 6 kamu spotuyla milyonlarca kişiye ulaştı. 45 saniyelik kamu spotu, Ocak ayından itibaren televizyonların yanı sıra radyolarda da yayınlanacak. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gaz Dağıtım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title