Haberler

İdareciler Günü Kutlandı

Güncelleme:

Siirt'te "10 Ocak İdareciler Günü" Vali Ahmet Aydın'ın katılımı ile kutlandı.

Siirt'te görev yapan mülki idare amirleri ile eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Ahmet Aydın ile yemekte bir araya geldi. Siirt Polis evinde düzenlenen yemeğe, Vali Yardımcıları ile 6 İlçe Kaymakamı eşleri ile birlikte katıldı.

Her yıl 10 Ocak tarihinin hem Çalışan Gazeteciler günü, hem de İdareciler Günü olarak kutlandığını belirten Vali Aydın,"10 Ocak İdareciler Günü"nü kutlayarak, bu vesileyle düzenlenen yemekte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mülki İdare Amirliği'nin onurlu maziye sahip bir meslek grubu olduğunu hatırlatan Vali Aydın,"burada çalışan bütün arkadaşlarımın büyük bir gayretle ve şevkle çalışmalarına devam etmelerini arzu ediyorum." dedi.

Vali Aydın,"Vatandaşlarımızın kendisini huzur ve güven içinde hissetmesini temin etmek, ihtiyaçlarını, zamanında, onları rahatsız etmeden giderebilmek ve devletimizin şefkatini, hoşgörüsünü ve adaletini kendilerine hissettirmek en önemli vazifemizdir. Bu duygularımla tüm mülki idare amirlerimizin İdareciler Gününü kutluyorum." diye konuştu. Yemeğin sonunda, Vali Ahmet Aydın ile eşi Arzu Aydın, günün anısına, Mülki İdare Amirleri'ne çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Aydın Arzu Aydın Siirt Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title