Haberler

İçişleri Bakanı Güler'in "Dinleme Kayıtlarına Ek Yapıldığı" Açıklaması

İçişleri Bakanı Güler, "dinleme kayıtlarına ek yapıldığı iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacak İçişleri Bakanlığı, İstanbul'daki operasyon için "adli işlemlerin dışındaki usul ve idari işlerli ilgili suistimal ve eksiklik olup olmadığının tespiti için" mülkiye başmüfettişi görevlendirdi.

HASAN ÖYMEZ- İçişleri Bakanı Muammer Güler, "dinleme kayıtlarına ek yapıldığı" iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacak.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul'daki operasyonla ilgili olarak, "adli işlemlerin dışındaki usul ve idari işlerle ilgili suistimal ve eksiklik olup olmadığının tespiti" için mülkiye başmüfettişi görevlendirdi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, İstanbul merkezli yürütülen soruşturmada dinleme kayıtlarına ilişkin tapelere ek yapıldığı konusundaki açıklamasının ardından, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Bakan Güler, açıklamalarının ardından, tapelere ek yapıldığının kanıtlanması amacıyla hukuki süreci başlatarak, suç duyurusunda bulunacak. Bakan Güler, operasyon kapsamında tutuklanan oğlu Barış Güler'le yaptığı telefon görüşmelerine ekleme yapıldığını açıklayarak,

"Yayınlanan sözde belgelerin ilk bakışta dahi birçok çelişkiyi içinde barındırdığını gördüm. Hatta bizim konuşma tapelerimizde çok can alıcı yerlerde maalesef parayla ilgili konularda eklemeler olduğunu gördüm. Bunlar son derece güzelce düzenlenmiş ve eklemeler yapılmış, ilk bakışta dahi açıkça anlaşılabilecek düzenlemelerdir. Bunların kamuoyu tarafından en iyi şekilde değerlendirileceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulunmuştu.

- Mülkiye müfettişi görevlendirildi

Bu arada İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da yürütülen soruşturmaya yönelik, "adli işlemlerin dışındaki usul ve idari işlerle ilgili suistimal ve eksiklik olup olmadığının tespiti için" mülkiye başmüfettişi görevlendirdi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Barış Güler İstanbul Mülkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı farz mı, sünnet mi? Cuma namazı kılınışı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 10 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! 10 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 10 Mayıs Cuma günü ders işlenecek mi, grev var mı? Bugün (Cuma) ders var mı, okullar tatil mi? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 10 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? BDDK başkanı kimdir? Hafize Gaye Erkan'ın BDDK Başkanı olacak mı? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 10 MAYIS CUMA 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Resmi Gazete bugün (10 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! CUMA HUTBESİ 10 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title