Haberler

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ'da Bayram Namazı Kıldı

Güncelleme:

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı namazını Elazığ'da İzzetpaşa Camisi'nde kıldı. Aktaş, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte camiye geçerek namaz kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı namazını Elazığ'da İzzetpaşa Camisi'nde kıldı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Elazığ'a gelen Aktaş, beraberinde Elazığ Valisi Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve İl Müftüsü İrfan Üstündağ ile camiye geçerek namaz kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm ülkenin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiğini söyledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, "Allah sağlıkla ve afiyetle bayram geçirmemizi ve yine sağlıkla nice bayramlara millet olarak, İslam alemi olarak kavuşmamızı nasip etsin." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Bayram Namazı Mehmet Aktaş Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title