Haberler

İBB Şehir Tiyatroları'ndan Oyun Değişikliği Duyurusu

Güncelleme:

Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde sahnelenecek olan Toros Canavarı adlı oyunun yerine, Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli adlı oyun sahnelenecektir.

İBB Şehir Tiyatroları'ndan Oyun Değişikliği Duyurusu:

"Toros Canavarı" Yerine "Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli"

Sanatçılarımızdan Tarık Şerbetçioğlu, Binnur Şerbetçioğlu ve Şehnaz Bölen Taftalı'nın hastalanmaları nedeniyle, 29-30 Kasım - 1 Aralık 2013 tarihlerinde Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde sahnelenecek olan Aziz Nesin'in yazdığı Tarık Şerbetçioğlu'nun yönettiği Toros Canavarı adlı oyunun yerine, A. Kadir Bozkurt'un yazdığı Zuhal Ergen'in yönettiği Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli adlı oyun sahnelenecektir.

Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli'nde ülkenin birinde yaşanan siyasal ve toplumsal değişimler, evlilikleri boyunca bu sürece şahitlik ederek ölümle şakalaşan yaşlı bir çiftin ilişkisi ekseninde mizahi bir dille aktarılıyor. Kendini değiştirmeyi akıl edemezken dünyanın düzenini değiştirmeye çalışan ve eşiklerde kalmanın sancısını yaşayan bir adamın baskılar karşısındaki tavrı hicvediliyor. Kahramanlarımız için hayat tıpkı sirke tadında böğürtlen reçeli gibi… Biraz acı, biraz buruk ama bazen de tatlı…

Dramaturgluğunu Arzu Işıtman'ın, sahne tasarımını ve kostüm tasarımını Ayşen Aktengiz Bayraşlı'nın, koreografisini Özge Midilli'nin, ışık tasarımını Murat İşçi'nin, efekt tasarımını Erhan Aşar'ın yaptığı oyunda; Mert Tanık ve Bensu Orhunöz rol alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Binnur Şerbetçioğlu Tarık Şerbetçioğlu Üsküdar Güncel Haberler

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? SON DAKİKA: 10 Haziran en son nerede deprem oldu? Son depremler kaç şiddetinde oldu? MERT DEMİR AMELİYAT MI OLDU? Mert Demir neden ameliyat oldu, son durumu ne?
Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title