Haberler

Hükümet'ten El-Kaide Örgütü İçin Mal Varlığını Dondurma Kararı

Güncelleme:

Hükümet, El-Kaide örgütü ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle Libya, Mısır ve Mali uyruklu 3 kişi ile bir şirket hakkında Türkiye'deki mal varlıklarını dondurma karar verdi.

Bakanlar Kurulu; Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin kararlarıyla listelenen kişi, kuruluş veya organizasyonların tasarrufunda bulunan mal varlığının dondurulması kararı kapsamında El-Kaide örgütü ile bağlantılı oldukları belirlenen Mali uyruklu Muhammed Lahbous (35), Mısır uyruklu Muhammad Jamal ABD-Al Rahim Ahmet Al-Kashıf (50) ve Libya uyruklu ABD-Al-Hamıd-Al-Maslı (38) adlı şahıslar ile Mısır, Libya ve Mali'de faaliyet gösteren Muhammad Jamal Network adlı şirket hakkında Terörizmin Finansmanının Önlenmesi gerekçesiyle mal varlıklarını dondurma karı verdi.

MAL VARLIKLARI DONDURULACAK

Bakanlar Kurulu, Sanabel Belief Agency Lımıted adlı şirketin ise El-Kaide ile bağlantılı kuruluş ve organizasyonlar listesinden çıkartılmasına karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Libya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title