Haberler

'Hızlı Algılama ve Test Çözme Teknikleri'

Güncelleme:

Adil Maviş, 12-13 Ocak tarihlerinde Çanakkaleli öğrencilere 'hızlı algılama ve test çözme teknikleri' alanında bir eğitim semineri verecek.

Kişisel Gelişim ve Hipnoz alanında ülke çapında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ünlü Kişisel Gelişim ve Hipnoz Uzmanı Adil Maviş, 12-13 Ocak Tarihlerinde İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda Çanakkaleli öğrencilere 'Hızlı Algılama ve Test çözme Teknikleri' alanında bir eğitim semineri verecek. Kısa bir süre önce kurulan ve gerçekleştirdiği organizasyonlarla büyük yankı uyandıran Cann Ajans tarafından Çanakkale'ye davet edilen Ünlü Hipnozcu, yoğun bir sınav dönemi geçiren İlköğretim ve Lise öğrencileriyle bir araya gelerek vereceği eğitimle öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak.

'Öğrenciler için çok önemli'

İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek seminerde öğrencilere 'hızlı algılama ve test çözme teknikleri' nin eğitimini verecek olan Ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı Maviş, vereceği eğitimin özellikle sınava girecek öğrenciler için çok önemli olduğunu belirterek;

'Bir öğrencinin sınavda başarılı olması için en önemli etkenlerden birisi zamandır. Burada hızlı algılama çok önem arz ediyor. Bir öğrenci çok kısa zamanda bir soruyu algılarsa, zamandan kazanır ve diğer sorulara ayıracağı zamanda bir o kadar artmış olur. Bir şeyi anlayabilmek için önce doğru algılayabilmek gerekir. Hızlı algılamaya başladığında okuduklarını da daha hızlı anlamaya başlarsın. Sadece okuma anlayışında ve alışkanlıklarında bir düzenleme yaparak anlayarak okuma hızını en az iki kat artırabilirsin. Asıl soru şu: Bunu biliyor ve yapabileceğine inanıyor olsan bile bilmiyormuş ve yapamıyormuş gibi davranarak kendini hangi fırsatlardan mahrum bırakmış olacaksın?' dedi.

İlk seminer velilere verildi

Ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı Adil Maviş, geçtiğimiz Aralık ayında Çanakkale'de yer alan birçok İlköğretim Okulu ve Lise öğrencilerinin velileriyle bir araya gelerek, kişisel gelişimin özellikle sınav dönemini yoğun bir şekilde yaşayan öğrenciler üzerinde ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştı. Cann Ajans tarafından gerçekleştirilen seminer sonrası velilerin büyük ilgisi ve talebi karşısında büyük mutluluk duyan Maviş, bu kez de öğrencilerle bir araya gelecek.

Cann Ajans'tan bir ilk

Geçtiğimiz Aralık ayında Çanakkale'de faaliyete başlayan ve kısa bir sürede yaptığı etkinliklerle adını hızlı bir şekilde duyuran Cann Ajans, kişisel gelişim konusunda gerçekleştirdiği etkinliklerle Çanakkaleliler'e ilkler yaşatıyor. Ülke çapında ün kazanmış Hipnoz ve Kişisel Gelişim Uzmanı Adil Maviş'i Çanakkale'ye getirerek kişisel gelişim konusunda öğrencilere büyük katkı sunan Cann Ajans, eğitimin yanı sıra eğlence dünyasında da kendine büyük ve sıra dışı hedefler koymuş durumda.

Çiçeği burnunda bir şirket olarak hedeflerinin Çanakkaleliler'e farklı heyecanlar yaşatmak olduğunu ifade eden Cann Ajans'ın kurucusu Can Altınkaya, 'Ünlü Uzmanımız Adil Maviş'in bizlerle burada olması bizim için başlangıç. Kendisi 25 ve 26 Ocak'ta Hipnoz Modül 1 ve 2 eğitimlerinin de startını verecek, ayrıca 24 Şubat Tarihinde 90. Yıl Gösteri Merkezi'nde "Hipnotik İletişim ve Motivasyon" Sertifikalı Eğitim Semineri'de olacak. Bizim düşlediğimiz organizasyonlar eğitimle sınırlı kalmayacak. Çanakkaleliler'i 2013'te çok güzel sürprizler bekliyor. Hani derler ya televizyonda 'Bizden ayrılmayın diye'. İşte ben de tüm Çanakkaleliler'e bizden ayrılmayın diyorum. Heyecanlan Çanakkale diyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Can Ünlü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title