Haberler

Hızır Reis Okulu Mezunlarını Uğurladı

Hızır Reis Okulu 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında 8'inci sınıftan mezun olan öğrenciler için Sabancı Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenledi.

Gurur ve heyecan dolu mezuniyet töreninde 227 öğrenci salonu dolduran konukların alkışları eşliğinde uğurlandı.
Sabancı Kültür Merkezi'ndeki Hızır Reis Okulu 8. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni renkli ve coşku dolu bir program eşliğinde gerçekleşti. Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu şiirler, şarkılar ve oyunlar büyük beğeni topladı. Rahatsızlığı nedeniyle okuldan uzak kalan Fahriye Tuncer öğretmenin de katılımı ile duygusal anların yaşandığı törende ilk üçe giren öğrencilerin açıklandığı anlarda heyecanla zirve yaptı.

Birbirine yakın puan ortalamalarının bulunduğu öğrenciler arasından okul birincisi Eslem Köseoğlu, ikinci Ömer Abdurrahim Yiğit ve üçüncü Melisa Katikçi plaketle ödüllendirildi. Yaş kütüğüne plaketini çakan Köseoğlu heyecanını ailesi ve öğretmenlerinden Metin Temel ile paylaştı.

Mezun olan öğrencilerinin başarısıyla gurur duyacaklarını belirten Okul Müdürü Ali İlengiz, velilere hitap ettiği konuşmasında, "Onlar sizi hiç utandırmadı. Bu okulda gösterdikleri başarıyı gidecekleri okullarda da göstereceklerdir. Onları anlamaya çalışın. Engelleyen değil destekleyen olun. Çünkü onlar kendi kararlarını verecek yaştadırlar artık" dedi.

Müdür İlengiz, okul müdürü olarak bu okuldan mezun ettiği ilk öğrencilerine, "Benim için ayrı bir yeriniz var. Sizi hiç unutmayacağım. Siz de bu okulunuzu unutmayın, kapımız ve gönlümüz size her zaman açıktır. Bu mezuniyet gecesinde sizlere aydınlık başarılarla dolu mutlu bir gelecek diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.
Eğitimciler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet töreninde öğretmenlerinin elinden diplomalarını alan öğrenciler keplerini havaya fırlattılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fahriye Tuncer Hızır Reis Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title