Haberler

Hisar, Swarovski'nin Zerafetiyle Buluştu

Yıllardır sofraları sanatla buluşturan Hisar, ürünlerini Swarovski'nin zarafetiyle buluşturdu.

Yıllardır sofraları sanatla buluşturan Hisar, ürünlerini Swarovski'nin zarafetiyle buluşturdu. Beş yıllık işbirliğinden doğan başarı iki dev firmanın düzenlediği toplantıyla kutlandı.

İki dünya markası olan Hisar ve Swarovski buluşmasından doğan Hisar Diamondline bir milyonuncu ürünü dolayısıyla bir organizasyon düzenledi. Düzenlenen organizasyonda iş dünyasının birçok temsilcisi bir araya geldi. "İyi tasarım herkesin hakkıdır" sloganıyla tasarım harikaları yaratan, taşın markalaştığı Swarovski ile yaptığı işbirliğiyle zarafeti sofralara taşıyan Hisar ürünleri konuklar tarafından ilgiyle incelendi.

Yıllar önce bir tasarım grubu oluşturduklarını belirten Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, "Yaklaşık 44 yıldan beri çeliğe şekil veriyoruz. Ana konumuz çatal,kaşık,bıçak, çelik tencere, düdüklü tencere, çaydanlık ve masa üstü aksesuarları imalatıdır. Başarılı tasarımcılarla iş birliği yaptık. Bu da bizi sektörümüzde farklı bir yere taşıdı. Daima takip eden değil, takip edilen öncü bir firma olarak bu günlere geldik. Bundan 5 yıl kadar öncede Swarovski ile bir işbirliğine girdik. Sadece

Türkiye'de değil, dünyada ilk defa Swarovski'nin Zirconia taşlarıyla kendimize has bir teknikle çatal, kaşık, bıçak üzerine bir uygulama yaptık. Bu çok ilgi uyandırdı. Bunun patentini de aldık. Bu taşlara baktığınızda gerçekten bir pırlanta zannediyorsunuz. Çok düzgün kesilmiş, orjinali kadar gerçek taşlar bunlar. Bu özellikli taşlar izim ürünlerimize de ayrı bir değer katıyor" dedi.

İsmail Erdoğan, "Müşteri memnuniyetini tam anlamıyla yerine getirmek. Biz bu konuda sektörde ilklere imza attık. Dünya markası olmak gibi çok büyük bir hedefimiz var. Dünyanın 10 markası içinde olmak istiyoruz. Swarovski ile iş birliği yaptığımız bu 5 yıl içerisinde 1 milyon adet taşı ürünlerimizde kullandık.

Bu sayıya geldiğimizde de bu kutlamayı yapmaya karar verdik" diye konuştu.

Hisar Yönetim Kurulu Üyesi Selim Erdoğan, "1968 yılından bu yana Sofra Sanatı"na öncülük eden markamız Hisar için, bu gün çok özel bir gün. 44 yıldan bu yana sektörde birçok ilke imza attık. İşte bugün de o ilklerden biri. Tasarım anlayışımızla sektörümüzde bir fark yarattık ve Swarovski ile iş birliği gerçekleştirdik. Dünyada bir ilke imza attığımız bu iş birliğinde Swarovski'nin Zirconia taşlarını çatal kaşık ve bıçaklarımıza üstün bir teknoloji ile uyguladık. Bu işbirliğinin ve uygulanan teknolojinin

dünyada bir ilk olmasının zücaciye sektörü için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Swarovski Gems Ortadoğu Türkiye Genele Müdürü Mazen Nouneh, "Bizim için Ortadoğu en önemli marketlerimizden biri. Dubai Ortadoğu'daki merkezimiz. Türkiye en yüksek müşteri potansiyelimizin olduğu ülke. Bu nedenle Türkiye'de olan disbritörlerimizle ilişkilerimiz iyi gelişiyor. Zaman zaman performans ziyaretinde bulunuyoruz. Özellikle son 3 yılda Türkiye ileri boyutta birçok ülkeyi geçti. O nedenle Türkiye'ye ve özellikle İstanbul'a çok önem gösteriyoruz. Segmentimizi genişleterek, ürün satışlarımızı

yükseltmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Nouneh, "Hisar grubuyla çalışmamız 5 yıl öncesine dayanıyor. Hisar sektöründeki başarılı şirketlerden bir tanesi. Ortadoğu'da da çok ürünlerini görüyorduk. Swarovski olarak biz biriyle çalışacağımız zaman en önemli şey o markanın ne olduğu. Hisar'a gelince kendini ispatlamış ve oldukça tanınmış bir marka. Her biri kendi sektörlerinin lider ve en önemli markalarından olan Hisar ve Swarovski'yi birleştirerek bir marka değeri oluşturmayı hedefledik. 5 yıl önce başladığımız bu ürün günümüzde çok gelişti.

Hisar ve Swarovski iş birliğiyle hayat bulan Hisar Diamondline serisindeki tüm ürünler Swarovski Zırconıa imzasını taşıyor. Hisar Diamondline koleksiyonundaki tüm ürünlerde kübik Zırconıa taşları kullanılıyor. Bu kesim ideal kesimdir. Bunun anlamı şudur. Parlaklık ve billurluk yönünden de elmasa en yakın olandır. Bu da Hisar'ın değerine değer katıyor. İki tane değerli bir ürünü bir araya getirirseniz sonuç muhteşem olur. Biz de Swarovski ve Hisar olarak bunu yaptık" dedi.

Swarovski Elements Türkiye Müdürü Sencer Deren de, "Swarovski olarak iki ana iş kolumuz var. Bir tanesi endüstriyel ürünlerde komponent satılması, ikincisi ise tasarıma dayalı ürünlerin piyasaya sürülmesi. Biz Swarovski Türkiye olarak komponent satımından sorumluyuz. Türkiye'de tekstilden ev aksesuarlarına kadar çok farklı müşteri yelpazemiz var. Bunlar Swarovski Elements ürünlerini, kendi ürünlerine uygulayarak müşterilerine sunuyorlar. Swarovski kristalde jenerik bir hale gelmiştir. Parlayan her şeye

Swarovski denilmesinin sebebi de budur. Hisar ile olan ilişkimiz 5 yıl önce başladı. İki markanın işbirliği kristali sofralarla buluşturdu ve bu birliktelikten çok iyi sonuçlar aldık" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hisar ve Swarovski'nin yöneticileri pasta keserek başarılarını kutladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selim Erdoğan Swarovski İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title