Haberler

Hırsızlık İçin Girdiği Evde Akrabasını Öldüren Sanığa 27 Yıl 6 Ay Hapis

Gaziantep'te, altınlarını çalmak için girdiği evde 77 yaşındaki akrabasını öldüren 18 yaşındaki sanık 27.5 yıl cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'te, altınlarını çalmak için girdiği evde 77 yaşındaki akrabasını öldüren 18 yaşındaki sanık 27.5 yıl cezasına çarptırıldı.

Geçen 26 Şubat günü merkez Oğuzeli İlçesi'nin Altınyurt Mahallesi'nde, yalnız yaşayan Mustafa Özkan evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Jandarma, yaptığı araştırma sonunda Özkan'ın akrabası ve komşusu olan 18 yaşındaki Yusuf Akdağ tarafından öldürüldüğünü belirledi. Olaydan 1 hafta sonra yakalanan Yusuf Akdağ, sorgulamasında suçunu itiraf ederek, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Hakkında 'Kasten ve nitelikli adam öldürmek', 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'hırsızlığa teşebbüs' suçlarından 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Akdağ, son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyetinin son sözlerini sorduğu Akdağ, eve hırsızlık amacıyla girdiğini ve bu sırada uykuda olan Özkan'ı uyanınca paniğe kapılarak öldürdüğünü ve pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, 'son sözlerini' söyleyen Akdağ'ı cinayet suçundan önce ömür boyu hapis cezasına çarptırdı, daha sonra olay sırasında 18 yaşından küçük olduğu için cezayı 20 yıla indirdi. Mahkeme ayrıca Akdağ'a çeşitli indirimler uygulayarak; hırsızlık suçundan 5 yıl 10 ay ve konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan da 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Böylece altınlarını çalmak için girdiği evde akrabasını öldüren Yusuf Akdağ'a, 27 yıl 6 ay hapis cezası verildi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özkan Gaziantep Oğuzeli Akdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title