Haberler

Hilvan'da Yol Çalışmaları

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Hilvan İlçe Belediyesi'nin ortaklaşa sürdürdüğü okul ve köy yolları çalışmalarına hız verildi.

Şanlıurfa'da daha önce Özel İdarenin görev ve sorumlulukları kapsamında bulunan kırsal alanlardaki yolların bakım ve onarımını üstlenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'a bağlı bazı köylerin yol onarım çalışmalarının yanında Hilvan'da yeni açılan bazı okulların da yol yapım çalışmalarını Hilvan Belediyesi ile birlikte sürdürüyor.

Hilvan'da Yeni Mahallede yeni yapılan Şair Nabi Anadolu Lisesi ile Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ulaşım sorununu ortadan kaldıracak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan Koordinatörü Fuat Baylan, "Şanlıurfa'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte, daha önce İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan bir takım görev sorumluluklar büyükşehir belediyesi tarafından yürütülmektedir" dedi.

Hilvan Belediyesi ile işbirliği içinde çalıştıklarını söyleyen Hilvan Koordinatörü Fuat Baylan 2014 yılı içerisinde 30 kilometre stabilize yol ile birlikte yeni açılan 6 okulun da yol çalışmalarını devam ettiğini ifade etti. Bununla birlikte köy yolları çalışmaları kapsamında 40 kilometre yolun yama yapıldığını açıklayan Baylan, 2015 yılı hedeflerini ise şöyle açıkladı: "2014 yılı için hedeflediğimiz yol yapım çalışmalar devam ederken, 2015 yılı için de 1. ve 2. kat asfalt olmak üzere toplam 264 km yol yapımı programımızda yer almaktadır. Bunun dışında ilçe merkezi içinde 16.100 metrekare kilitli parke taşı çalışmalarımız olacaktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Hilvan Belediyesi Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title