Haberler

Hilvan Belediyesi, Beykoz ile Kardeş Belediye Oldu

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi Belediyesi ile İstanbul'un Beykoz İlçesi Belediyesi, imzalanan protokolle kardeş belediye oldu.

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi Belediyesi ile İstanbul'un Beykoz İlçesi Belediyesi, imzalanan protokolle kardeş belediye oldu.

Doğu ile batı arasında kardeşlik köprüsü kurmayı hedefleyen Beykoz Belediyesi'nin AK Parti ve CHP'li meclis üyeleri, Hilvan'a geldi. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile görüşen meclis üyeleri, Hilvan ile kardeş belediye olmak için protokol imzaladı.

Beykoz Belediyesi'nin AK Parti'li Meclis üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Şanlıurfa'nın her anlamda zenginlikleri bünyesinde barındıran önemli bir kent olduğunu ifade etti. Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olarak iki ilçe arasındaki işbirliğini artırmayı amaçladıklarını belirten Kaşıtoğlu, "Bu ziyaretin en önemli artısı, ülkemizde son dönemlerde büyük mesafe alan ve hızla devam eden barış sürecine büyük katkı sunacağın kanaatindeyiz. Ön yargılardan kurtulmak ve bunları kırmak ve iki kardeş halkın birbirini tanıması adına da atılmış önemli bir adım ve manevi değerdir" dedi.

Barış sürecine destek olmak amacıyla Güneydoğu'ya gezi düzenlediklerini söyleyen CHP'li Meclis üyesi Hayrullah Usta ise "Bizim birbirimizden hiçbir farkımız yok. Türk insanının her zaman ön plana çıkan geleneği insani değerlerimizdir. Bugün burada kardeş belediye olarak bulunmamız bunun en açık ifadesidir" diye konuştu.

Beykoz Belediyesi ile kardeş olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden AK Partili Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Son zamanlarda Başbakanımız tarafından başlatılan barış çağrısına İstanbul'da ana muhalefet ve iktidar partisinden olan kardeşlerimizin buraya gelmeleri bizi kardeş belediye olarak seçmeleri bizleri duygulandırdı. İnşallah karşılıklı güzel diyalog ve bilgi alışverişi bağlarımızı pekiştirir, güçlendirir" dedi.

Belediye Başkanı Bayık, ziyaret anısına Beykoz Belediye meclis üyelerine Şanlıurfa'nın sembolü olarak kabul edilen isot hediye etti. - Şanlıurfa / Hilvan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hilvan Belediyesi Şanlıurfa İstanbul Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title