Haberler

Hilton Otel Yolunda İnceleme

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye ekiplerince arazide yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye ekiplerince arazide yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan, Atakent Mahallesi'nde yapılacak Hilton Oteli inşaatı çalışmasını da mercek altına aldı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce planlarda bulunan imar yollarının açılması ile ilgili düzenlemeleri yerinde denetleyen başkan bölgedeki kamyoncularla da sohbet etti.

Kartepe'nin sosyo ekonomik gelişimine katkı vermesi amacıyla ilçeye prestijli bir otel kazandırmak için 2 yıldır çaba gösteren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ısrarlı girişimleri olumlu sonuç verdi. İlimizin tanınmış iş adamı Murat Satı, Uzunçiftlik otoyol ve D-100 cepheli 8.5 dönümlük arazide Hilton Oteli yapmak için arazi satın aldı. Otel inşaatı başlaması için resmi başvurunun Kartepe Belediyesi'ne başlaması ardından belediye yetkilileri de planlarda bulunan imar yollarının açılması için çalışma başlattı. Yılbaşına kadar Atakent Mahallesi'ndeki arazide imar yollarını açacak belediye ekipleri ardından otel inşaatına başlanacak.

Çalışmaları yakından takip eden belediye başkanı arazide düzenleme yapan ekip ile görüşerek gelinen noktayı yerinde gördü. Atakent Mahalle Muhtarı Neslihan Serim ile otel yolundaki çalışmaları inceleyen Başkan Karabalık, bölgedeki kamyoncu kooperatif üyeleri ile de sohbet edip çay içti. Çok önemli bir yatırımı daha ilçeye kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Karabalık, "Bölgenin değerini artıracak bu yatırım herkese önemli katkılar sağlayacak. Atakent Mahallemizin marka değeri olacak bu otelin inşaatının başlaması için belediye olarak biz de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekteyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Atakent Kartepe Hilton Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'a 5 maddelik dosya hazırladı

Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'a 5 maddelik dosya hazırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title