Haberler

Hiçbir Yayıncının İstemediği Yazar Nasıl Çok Satan Oldu?

Güncelleme:

Jamie McGuire imzalı Tatlı Bela, hem konusuyla hem de yayınlanış öyküsüyle dikkat çekiyor.

Amerika'da uzun süre çok satanlar listesindeki yerini koruyan ve kısa zamanda fenomene dönüşen Jamie McGuire imzalı Tatlı Bela, hem konusuyla hem de yayınlanış öyküsüyle dikkat çekiyor.

Alacakaranlık serisinin yazarı Stephenie Meyer'in kitaplarından ve yine bir fenomen olan Dövüş Kulübü'nün karanlık atmosferinden etkilenmiş bir yazar olan McGuire, ilk kitabını yayınlamaları için gittiği yayınevlerinin hiçbirinden olumlu yanıt alamaz. Bunun üzerine yayıncılara öfkelenen yazar, kendi imkanlarıyla kitaplarını yayınlamaya başlar ve içinden kapağına kadar kitabının her ayrıntısıyla kendi ilgilenir. Providence serisinin ardından yazdığı Tatlı Bela herhangi bir promosyon çalışması yapılmadan kulaktan kulağa yayılır ve çok satan kitaplar arasındaki yerini alır. Gördüğü yoğun ilgi sebebiyle de Amerika'daki yayıncıların dikkatini çeken kitabın, üçleme olmasına karar verilir.

Amerika'da 17 yaş üstü okuyuculara tavsiye edilen Tatlı Bela; geceleri yasa dışı dövüşlere katılarak para kazanan yakışıklı, popüler, zeki ama bir o kadar da tehlikeli Travis Maddox ile tüm karanlık geçmişini arkada bırakıp Eastern Üniversitesi'nde tüm hayatını baştan kurmaya çalışan güzel ama çekingen yeni kız Abby Abernathy'in tanışmalarını ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor. Tek gecelik ilişkileriyle ünlü Travis, Abby ile tanıştığında tüm hayatını onun için değiştirmeye karar verir, ama Abby'i, ona duyduğu ilgiye inandırması pek kolay olmayacaktır. Travis konusunda yaşadığı çelişkiler ise Abby'nin karanlık geçmişini sürekli peşinde hissetmesine engel olmayacaktır. Bu birlikteliğin büyük bir aşkın mı yoksa büyük bir felaketin mi habercisi olduğu kitabın sürprizleri arasında. Çok hızlı ve soluksuz okunmasıyla nam salmış Tatlı Bela'nın, film hakları Warner Bros tarafından satın alınmış, oyuncu seçimleriyle ilgili hazırlıklara da başlanmıştır.

Tatlı Bela'nın devam kitabı "Walking Disaster" ile Jamie McGuire'ın ilk üçlemesi Providence serisi de çok yakında Yabancı Yayınları tarafından okurlarla buluşturulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Stephenie Meyer Güncel Haberler

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Bakmadan Geçme

''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi?
Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title