Haberler

Herkes Seni Seviyorum Der Filmi

Herkes Seni Seviyorum Der filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Herkes Seni Seviyorum Der filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

'Herkes Seni Seviyorum Der'in, oyuncu/yazar/müzisyen/yönetmen Woody Allen'in kariyerinde çok farkli bir yeri var. Bir dönem çok popüler olan müzikal filmlere göndermelerle dolu bir yapim olan filmin kadrosu, tanidik 'Woody Allen oyunculari'nin yani sira Hollywood'un genç yetenekleriyle olusturulmus. Oyuncu listesinde Alan Alda, Goldie Hawn, Woody Allen gibi eskilerin yaninda Natalie Portman, Tim Roth, Drew Barrymore gibi yeniler de var. Öykü ise tipik bir Allen senaryosu. Joe (Woody Allen), Paris'te yasayan bir yazar. Çevresi dünyanin en güzel mekanlariyla çevrili olmasina ragmen, ask konusunda yasadigi basarisizliklar Joe'yu bunalima itiyor. Sinirli, hatta nevrotik bir kisilige sahip olan Joe, bir süreligine New York'a gidiyor ve burada eski karisi Steffi (Goldie Hawn) ve onun yeni kocasi Bob (Alan Alda) ile bulusuyor. Joe bir süre sonra, içinde bulundugu sikintilardan uzaklasmak için dostlarinin tavsiyesi dogrultusunda Venedik'e gitmeye karar veriyor. Yanina kizi D.J'i de (Natasha Lyonne) alarak New York'tan ayriliyor. Venedik'te Von (Julia Roberts) isimli bir kadina asik olan Joe'nun bu yeni iliskisi, onu birkez daha mutsuzluga itiyor. Kisacasi film, Woody Allen'in filmografisini takip edenleri birinci dereceden ilgilendirecek, keyifli bir yapim.

Yönetmen: Woody Allen

Senaryo: Woody Allen

Oyuncular: Madeline Balmaceda, Ami Almendral, Diva Gray, Drew Barrymore, Edward Norton

Filmin Türü: Müzikal, Komedi,

Orijinal Adı: Everyone Says I Love You

Yapımcı Firma: Miramax Films

Yapım Yılı: 1996

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: Yngilizce

Filmin Süresi: 101 dk.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title