Haberler

Herkes bir anda aynı yere baktı! Yemek yemek için halk plajına helikopterle indiler

Güncelleme:

Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Altaylı'nın paylaşımında Kumlubük plajına helikopter indiği görüldü. Helikopterdekilerin indikten sonra bir restoranda yemek yiyip, yeniden aynı şekilde alandan ayrıldığı belirtildi. Görüntülerdeki kişilerin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından Muğla'nın Kumlubük Plajı'nda yaşanan ilginç anları paylaştı. Altaylı'nın paylaşımında halk plajına inen helikoptere ilişkin görüntüler yer aldı. Helikopterdekilerin plaja indikten sonra hemen yakındaki bir restoranda yemek yedikleri aktarıldı.

"HALKA AÇIK YERE İNMESİ DOĞRU MU?"

Altaylı, paylaşımının üzerine, "Burası Marmaris Kumlubük. Halk plajına inen bu helikopterin yolcuları yemeğe gelmişler. Afiyet olsun da halka açık bir plaja helikopterle inmek kurallara uygun mu?" notunu düşerek, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nü etiketledi. Henüz Altaylı'ya konuyla ilgili bir cevap verilmedi.

Herkes bir anda aynı yere baktı! Yemek yemek için halk plajına helikopterle indiler

Herkes bir anda aynı yere baktı! Yemek yemek için halk plajına helikopterle indiler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Fatih Altaylı Helikopter Habertürk Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (6)

Orhan Erol:

zengın olursan her yere ıner turkıyede

26
2
yanıtYanıtla
Levent Meserretçioğlu :

Yemeğe, gelmiş anında motoru stop etmiş, nereye Restoranın bahçesinemi inecekti, 2 dakikalık bir rahatsızlık olmuş, hoşgörülü olalım. ??

6
12
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Olur ama görgüsüzlüğün sonradan görmenin bu kadarı da çok fazla abartılı olmuş.

18
0
yanıtYanıtla
Ampul Patlatici:

Benim çocukluğumda zengin ile fakir aynı mahallede otururdu. Selamlaşırdı, sohbet ederdi. Aramizda çok büyük bir fark yoktu. Şimdi ne oldu bu insanlığa?

6
0
yanıtYanıtla
tufan celik:

40 yaş altı kardeşlerim; Siz belki hayatınızın son demlerini yaşarken göreceksiniz.Hava araçlarını kullanmak yakın gelecekde çok normal birşey olacak ve hemen hemen her ailede bir tane olacak toplu taşımada hava araçlarıyla olacak .Kara araçları kullanmak ayrı bir hava olacak Tıpkı şuanda at arabası (fayton) la gezinti yapıyormuş hissiyatı yaşatacak.40 yaş altı kardeşlerimin torunlarının göreceği teknoloji ise Moleküler Transportasyon yani ışınlanma .Sonrasında time travelling ve daha sonrası...

1
3
yanıtYanıtla
Tayfun Radyestezi:

Biz burada DRONE uçursak iyi bir para cezası yazarlar hapis cezası...

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title