Haberler

Osman Pamukoğlu, Partisinin Yeni Sloganını Açıkladı

Güncelleme:

HEPAR lideri Osman Pamukoğlu, partisinin yeni sloganını "Kaçmayın, mücadele edin, kaçarak özgür olunmaz." olarak belirledi.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Selçuk'ta İstanbul'daki yolsuzluk operasyonunu değerlendirdi.

Kubilay'ın 83. ölüm yıl dönümü kapsamında İzmir'e gelen ve buradaki programının ardından partisinin Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret eden HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, burada partilileriyle sohbet etti.

"ASIL BÜYÜK DALGALANMA GELİYOR"

Daha sonra Selçuk Ticaret Odasını ziyaret eden Pamukoğlu, burada Oda yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Basın mensuplarının yolsuzluk ve rüşvet operasyonu hakkındaki sorularını da yanıtlayan Pamukoğlu, bu olayın bir dalgalanma olduğunu, asıl büyük dalganın arkada olduğunu söyledi.

PARTİSİNİN YENİ SLOGANINI AÇIKLADI

Bundan tam 5 yıl önce bu olayların yaşanacağını söylediğini, bununla birlikte partisinin sloganını "Yalan yok, hırsızlık yok, ekmek var, huzur var" ayrıca "Kaçmayın, mücadele edin, kaçarak özgür olunmaz" olarak belirlediklerini ifade eden Pamukoğlu, "Bu kadar yığılan bir şeye ne kılıf bulabilirler, ne de üstünü örtebilirler. Bu durum onlar için şok bir durum. Bu kadar yolsuzluğun sonunda olacağı bu. Bir de particilikten bahsediyorlar. Bizim particiliğimiz şudur. Mücadele alanın siyasi, bu siyasi alanının örgütün adı partidir" dedi.

VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yaptığı ziyaretlerin ardından Selçuklulara " Türkiye'de siyaset" adlı konferans verdi. Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda düzenlenen konferansa bazı siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda Selçuk halkı katıldı. Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi konularını açık bir dille ifade eden Pamukoğlu, ayrıca salonda bulunan vatandaşların da sorularını da yanıtladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Pamukoğlu İstanbul Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500

Yorumlar (16)

m.n.d.aydınkeya_21_@hotmail.com:

lan git bikaç dönüm arazi kirala pamuk ek

13
31
yanıtYanıtla
ali Kayacuali26@hotmail.com:

Tam zamanıydı sazan gibi daldın ,su bulanık belki bir nane yersin.Siyaset yapmak için asgari bir zekaya sahip o da Pambukolunda yok:)))))))Sazan gibi mübarek.

9
23
yanıtYanıtla
u. uygurufakte@gmail.com:

Lider dediğin böyle olur. AKP gitsin, dokunulmazlığı kaldıracak olan Osman Pamukoğlu gelsin. Pamukoğlu yolsuzluk yapanlara hoşgörü göstermez. 11 yılda en az 350 milyar euromuz çalınmış, 350 milyar bölü 75627384 eşittir 4.628 euro, fert başına 13.238 tl düşüyor. Osman Pamukoğlu paşaya destek verelim genel seçimleri kazandıralım sonra verelim tam yetkiyi; teröristlere, vergilerimizi çalanlara, ülkeyi borçlandırıp paraları cebe indiren kuldan utanmaz hırsızlara terörist muamelesi yapsın.

24
5
yanıtYanıtla
Mustafa kolutimeshift8686@hotmail.com:

harbiden tırsanlar var Recebinizin sonu geldi hortumcular ADAM GİBİ ADAM OSMAN PAMUKOĞLU HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK

18
10
yanıtYanıtla
psv eindhovenad09@live.nl:

Tiksiniyorum bu adamdan. Adamin tipine bak. Besmele görmüs seytan gibi.

11
14
yanıtYanıtla
hakan-erhakanerdemir@turkiyemail.com:

İslamı tehlike olarak gören bir insanın yüzünde nur akacak hali yok.. :)

yanıt0
yanıt0
Osman Paşasercan.nazli@gmail.com:

o adam da senin yüzüne hayran değildir bana kalırsa Türk düşmanı psv :)

yanıt0
yanıt0
bursa karakancradlethegrave@hotmail.com:

büyüksn paşam ilk oyum sana her zamanda sana ben inaıyorum ki bundan 15 sene sonra bu ülkeyi osman pamukoğlu yönetecek atatürkten sonra lider gelmedi diyenler alın size lider dağda pkkya kan kusturan ülkenin basına gectimi kökünü kazır alayınıda asar adam gibi adam koç gibi adam osman pamuoğlu

19
5
yanıtYanıtla
Kadirkadirtugba1@hotmail.com:

Arkadaşlar Türkiye de en güzel disiplinli, gerek siyasi , tarihi, stratejik olarak coğrafi, dış politikada dahi, en güzel eğitimi askeriye veriyor.Atatürk te askerdi başarısı aldığı eğitimden gelmektedir.Ne zaman Osmanlı da şehzadelerin eğitimi zayıfladı ise işte o zaman yıkılmaya başladı. demek istediğim en güzel eğitim nerde ise en başarılı adama oradan çıkar Evet Osman paşa recep tayyip gibi siyaset politika yapamaz ama ben de siyaset istemiyorum. Hizmet istiyorum vatanını milletini seven bir lider istiyorum Şehitlerimize kelle teröristte sayın demeyen başbakan istiyorum.

17
7
yanıtYanıtla
Asıl siz ne yaptınız ?hepar355555@hotmail.com:

Çok konuştu diyen,kaale alınmaz diyenler bi geçmişine bak bakalım. en azından bir torba kömüre vatanı satmadı ... sizler pkk kadar düşmansınız türk emekli subaylara .. hesap soracağız..... az kaldı ahirete kalmayaca

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title