Haberler

Hentbol Federasyonu'Nun Yeni Başkanı Bilal Eyüboğlu Oldu

Tek Aday Olan Eyüboğlu, 109 Oy ile Yeni Başkan Seçildi

TEK ADAY OLAN EYÜBOĞLU, 109 OY İLE YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Hentbol Federasyonu 1. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Bilal Eyüboğlu başkanlığa seçildi.

Ankara Sürmeli Otel'de bugün gerçekleştirilen ve 180 delegenin katıldığı ve 120 delegenin oy kullandığı Hentbol Federasyonu 1. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Bilal Eyüboğlu 109 oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

1. Olağan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra divan kurulu oluşturuldu ve akabinde ana statüye uygun olması için adaylık başvuru süresi niteliğinde genel kurula 2 saat ara verildi. Genel kurul tekrar başladıktan sonra kısa bir konuşma yapan Eyüboğlu, "Bir zorunluluk sonucu karar verilen seçimli genel kurulu bugün yapıyoruz. Hentbol adına emek veren ve dürüstlük ilkesiyle çalışan herkes, ekibimizin bir parçası olacaktır. Çocuk yaşımdan beri hentbol branşıyla uğraşıyorum ve şu anda başkan adayı olarak genel kurulun karşısına geldim. 1976 yılında hentbola başladım. Bu sporun her kademesinde yer aldım. Bizim yönetimimizde, 'ben değil, biz' anlayışı hakim olacak. Seçimler sonrasında gelecek sezondan itibaren en az 20-25 lig maçının bir kanalla anlaşarak yayınlanmasını sağlayacağız. En önemli hedefimiz ise kulüplerimizin ekonomik yapısını güçlendirmek. Bugün burada olan ve olmayan, ancak hentbol sayesinde belirli bir seviyeye ve mevkiye gelen herkesin hentbola bir borcu olduğu kanaatindeyim. Bunun için bu taşın altına hep beraber elimizi koymalıyız" dedi.

Mevcut başkan Tarık Cengiz, yurtdışında yapılan Avrupa Hentbol Federasyonu toplantısı nedeniyle genel kurula katılamadı.

Türkiye Hentbol Federasyon Başkanı Bilal Eyüboğlu'nun yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri ise şöyle:

Yönetim Kurulu: Bilal Eyüpoğlu, Sait Ersu Hızır, Haydar Arslan, Recep Biçer, Adem Ceylan, Muhammet Fatih Sarıoğlu, Hasan Uçar, İsmet Güllü, Asri Cenk Kaptan, Atacan Aksoy, Levent Küçükçolak, Bilgehan Çapraz, Selahattin Beşerler, Ahmet Serdar Baturkan, Birol Kaya Denetleme Kurulu: Levent İşler, Fakrullah İsmail Hakkı Aydoğdu, Abdullah Keskin Disiplin Kurulu: Asım Yılmaz (Başkan), Avukat Mertay Kugay, Avukat Hayri Ataç, Avukat Hüseyin Kaya, Şıh Ahmet Kıvrak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title