Haberler

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu oyunu kullandı

Güncelleme:

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Eşi Esra, kızları Şimal ve Damla Babaoğlu ile birlikte sandıkta oy veren Babaoğlu, seçimlerin Hendek'e ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Eşi Esra, kızları Şimal ve Damla Babaoğlu ile Hendek Belediyesi nikah ve toplantı salonuna gelen Babaoğlu, "1100" numaralı sandıkta oy verdi.

Seçimlerin Hendek'e, ülkeye hayırlar getirmesini temenni eden Babaoğlu, "Demokrasi ve vatandaşlık göreviyle sandık başına giden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sandık başında görev yapan tüm görevliler ile seçim güvenliği için görevleri başında bulunan emniyet güçlerimize kolaylıklar diliyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Turgut Babaoğlu Şimal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title