Haberler

HDP, Bengi Yıldız'ı Komisyon Üyeliğine Aday Gösterdi

Güncelleme:

Bodrum'da sevgilisi ile samimi fotoğrafları sonrası partiden dışlanan Batman Milletvekili Yıldız, yolsuzluk komisyonu üyeliğine aday gösterildi.

Bodrum'da sevgilisi ile plajda samimi fotoğrafları medyaya yansıyan ve parti faaliyetlerinden uzak tutulan HDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın cezası bitti. Yıldız, haklarında yolsuzluk iddiaları bulunan 4 eski bakanla ilgili kurulacak Meclis soruşturma komisyonuna aday gösterildi.

3 İSİMDEN BİRİ OLACAK

HDP bu komisyon için Mardin Milletvekili Erol Dora, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan ve Batman Milletvekili Bengi Yıldız’ı aday gösterdi. HDP'nin komisyon üyesi yapılacak kura çekimi sonucu bu üç milletvekili arasından belirlenecek.

BODRUM SÜRGÜNÜ BİTTİ

Bodrum olayından sonra bir yıl parti faaliyetlerine katılmama cezası verilen ancak bu ceza sonrası da dışlanan Yıldız, Paris'te öldürülen PKK'lı üç kadınla ilgili Meclis Araştırma önergesi başta olmak üzere bazı faaliyetlerin dışında tutularak önergelere imzası istenmemişti.

BOŞANDI VE EVLENDİ

Yıldız'ın, Bodrum'da bir bayanla plajda içki içerken samimi fotoğrafları medyaya yansımış ve Yıldız, daha sonra evlendiği bu kişinin aile dostu olduğunu öne sürmüştü. Yıldız'ın eşi ise boşanma davası açmıştı. Tek celsede boşanan Yıldız'a partisi tarafından ''Bir yıl süreyle faaliyetlere katılmama'' cezası verildi.

SEÇİM BÖLGESİNDEN DE TEPKİ GELMİŞTİ

Bir yıllık sürenin tamamlanmasından sonra da Yıldız'a parti yönetiminin uyguladığı fiili yaptırımlar devam etti. Yıldız'a, seçim bölgesi Batman'dan da tepki gelmiş ve mayolu fotoğrafının yer aldığı afişler bastırılıp Türkçe ve Kürtçe olarak, "Yoldaşlar zindana, fırsatçı Bengi Batman'a'' yazılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Erol Dora Mardin Batman Bodrum Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500

Yorumlar (10)

engin:

hdp nin bir burjuva partisi olduğunu ispatladığın için saol koçumdağdaki kerizler şimdi biz neden burdayız diyormudur acaba..

24
14
yanıtYanıtla
nevşehirlitun -cay@hotmail.com:

değilmi dağdaki salaklarda bunları hizmet ettiklerini sanıyolar

yanıt0
yanıt0
cizreli:

Erdoğan vs bakanlar bodruma gidince bişey yok nasılolsa bakandır hdp gidince vay efendım needen oraya gitmiş ırkçı insanlar

18
17
yanıtYanıtla
kızgın chpli:

yolsuzluğun daniskasını yaptı hal üye olarak gösterenler utansın

20
5
yanıtYanıtla
KEMAL KILIÇDAROĞLİ:

HDP LİLER BÖYLE İŞTE :)) KIŞKIRTIR KIŞKIRTIR KAÇAARLAR BODRUMA :))

17
7
yanıtYanıtla
BİNGÖLLÜ ELO:

yolsuzdan yolsuzluk üyesimi olur.neyse yeni sezon da yeni sevgililer olur

16
4
yanıtYanıtla
merebay:

mazlum kürt halkı üzerine bira iç...gönül eğlendir...oh ne güzel. dini değerlerine bağlı olan kürtlereden niye az oy aldığınızı görün artık....

14
3
yanıtYanıtla
BİLGÖLLÜ ELO:

buna oy veren seçmenler olarak bu adamı neden hala partide tutuyorlar bundan sonra alırlar üçün birini

11
4
yanıtYanıtla
ali olgun:

ya bu gariban da hep mubarek aylarda parlıyor. geçen sene ramazanda parladı bu sene üçaylar da parladı

13
0
yanıtYanıtla
ŞırnaKLı:

cezası bu kadar mı ? 1 yıl mı. tabiki şaka yapıyorsun HDP.

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title