Haberler

Havza Belediyesi Kırsal Mahallelerde Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Samsun Havza Belediyesi, 2023 yılı çalışma programı kapsamında kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Yeşilalan Mahallesi ve yerleşkelerinin bağlantı yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Samsun Havza Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmaları devam ediyor.

2023 yılı çalışma programı kapsamında Dereköy, Kale, Kamlık, Demiryurt ve Güvercinlik Mahalle içi ve Kamlık Beyköy Mahalleleri bağlantı yolu sathi kaplama asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Havza Belediyesi ekipleri Yeşilalan Mahallesi ve yerleşkelerinin bağlantı yollarında çalışmalarına devam ediyor. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir devam eden Yeşilalan Mahallesi ve yerleşkelerinin bağlantı yolu satıh kaplama asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

"Amacımız kırsal mahallelerimizde yaşam standartlarını yükseltmek"

Çalışmalar hakkında bilgi veren Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "2023 yılı çalışma programı dahilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dereköy, Kale, Kamlık, Demiryurt ve Güvercinlik Mahalle içi ve Kamlık Beyköy Mahalleleri bağlantı yolu sathi kaplama asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Çalışma programımız kapsamında Yeşilalan Mahallesi ve çevresinde çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız yağış sezonu başlamadın çalışma programımıza tamamlayacağız. Tüm gayretimiz ve çabamız Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde kırsal mahallelerimizde yaşam standartlarını yükseltmek" dedi.

Yeşilalan Mahallesi Muhtarı Şerif Altınışık, "Mahallemize bağlı yerleşkelerin bağlantı yollarında yapılan çalışma ile daha kullanışlı ve güvenli hale geldi. Sayın Belediye Başkanımıza ve ekibine gayretleri ve çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yol çalışmaları tamamlanan Demiryurt Mahallesi sakinlerinden Ramazan Erdoğan ise yapılan, "Yağışlar öncesi mahallemizin içi tertemiz oldu. Kışın rahat edeceğiz inşallah" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sebahattin Özdemir Samsun Havza Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title