Haberler

İşçi Servisi Gebze'de Kaza Yaptı: 1 Ölü, 8 Yaralı

Güncelleme:

Özel bir şirketin personelini taşıyan servis minibüsü, Gebze'de virajı alamayıp bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Özel bir havayolu şirketine ait Yavuz Sözbir idaresindeki 34 GG 8871 plakalı servis minibüsü, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yolcularını alıp Gebze'ye doğru hareket etti.

İddialara göre minibüs Gebze istikametine gitmesi gerekirken önüne geçen bir otomobile çarpmamak için kendi istikametinden çıkıp bağlantı yoluna giriş yaptı. Bağlantı yoluna giren servis minibüsü virajı alamayıp bariyerlere ve yol kenarındaki aydınlatma direğiyle ağaçlara çarpıp devrildi. Yan yatan servis minibüsünün içinde mahsur kalan yolcular itfaiyenin çalışmasıyla çıkarılırken, havayolu şirketinin personeli olduğu öğrenilen Ömer Demirel kazada hayatını kaybetti.

Kazada yaralananlar olay yerine çağrılan ambulanslara alınıp çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak vatandaşlar, Gebze istikametine giderken önüne bir araç girmiş çarpmamak için bu yola girince virajı alamayıp kaza yapmış diye konuştu.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazada hayatını kaybeden Ömer Demirel'in cesedi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Demirel Gökçen Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title