Haberler

Mardin'de Eylem Planı İçi Toplanan PKK'lılar Gafil Avlandı

Güncelleme:

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı F-16'lar eylem planı için toplanan Mardin ili sözde Eyalet sorumlusu Botan kod adlı Faruk Atan ve beraberindeki sözde lider kadrosunu imha etti.

Türk Hava Kuvvetleri'na bağlı F-16'ların düzenlediği hava harekatında bölücü terör örgütünün Mardin İli sözde eyalet sorumlusu ve beraberindekiler öldürüldü.

LİDER KADRO ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenliklik birimlerinden alınan bilgiye göre, terörist elebaşlarından biri olan Dersim Saha sorumlusu Baran Kod adlı İsmail Aydemir 16 Eylül 2015 tarihinde alınan istihbarat sonucunda kırsalda yapılan bir toplantı esnasında düzenlenen hava harekatı ile beraberindeki sözde lider kadrosuyla beraber öldürüldü.

İHBAR İÇERDEN GELDİ

İstihbarat kaynaklarından alınan bilgiye göre; bu ihbarı kendi içlerinden bir haber elemanı yapmış ve ihbarında; Botan kod adlı Faruk Atan'ın Mardin Nusaybin'de ve Şırnak İdil'de operasyon icra eden güvenlik kuvvetleri birimlerine yönelik eylemlerde bulunacağını ve bu nedenle kendi emrindeki lider kadrosuyla bir toplantı yapacağını, ayrıca aynı ilçelerde devlet yanlısı olan vatandaşlara gözdağı vermek, ilçelerdeki terörist unsurları takviye etmek maksadıyla çeşitli eylemler yapma yönünde hazırlık içinde olduklarını bildirdi.

Ancak yapılan etkili hava harekatı sonucunda grubun tamamı bu hain emellerine kavuşamadan öldürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri İsmail Aydemir Dersim Mardin Güncel Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

Çin'in en yüksek şelalesi sahte çıktı! Şimdiye kadar boruyla su vermişler

Çin'in en yüksek şelalesi sahte çıktı! Şimdiye kadar boruyla su vermişler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı? Kızılcık Şerbeti sezon finali bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Kınalıada plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Marmaris Cennet Adası Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi ve en güzel plajları! Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sı Fiona Harvey Netflix'e neden dava açtı? KIDEM TAZMİNATI TAVAN TUTARI NE KADAR? Kıdem tazminatı tavan kaç TL, tutar değişecek mi? Emekliler dikkat! ZORUNLU AFET SİGORTASI NEDİR, NASIL YAPILIR? Mehmet Şimşek ne açıkladı, ne dedi? Turunç Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür?
Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

500

Yorumlar (108)

KDR KDR:

pkk kürt olamaz çünkü dağda kızlı erkekli komin hayatı yaşıyorlar. Kürtler ise namusu uğruna öz evlatlarına kıyarlar.

70
11
yanıtYanıtla
sucuMobil-ANDROID:

Mardin halkı rumuzuyla yorum yapan. ....... ne zamandan beri zerdüştler geberince şehit oluyor. Yüce peyganberin övgüsüne mashar olmuş bir orduya yahudi çıkarları için kurşun sık ruhunuz batsın

68
5
yanıtYanıtla
sabır:

ulannnnnn neden sizde gelen istihbaratın nereden geldiğini deşifre ediyorsunuz manyakmısınız

63
4
yanıtYanıtla
Öz diyarbakırlı:

Allah bu katil islam dusmani pkk nin ve ona destek veren hep nin belasını versin

58
8
yanıtYanıtla
Eyy Tayyip BIKTIK SENDEN:

AK PARTİLİ OLARAK HER GÜN BOŞ LAFLARINI DİNLEMEKTEN, SÖYLEDİĞİN YALANLARI SAVUNMAKDAN BIKTIK ARTIK. HİÇ BİR PROBLEMİ ÇÖZEMİYOR, ONA BUNA SATAŞIYOR, SÜREKLİ BAĞIRIP ÇAĞIRIYORSUN. . . ÖNCE SEN, ORDUYA KUMPAS KURMAYACAKTIN, ASKERLERİ HEDEF YAPMAYACAKTIN, SUBAYLARI SİLİVRİYE TIKMAYACAKTIN, OBAMAYA TAPMAYACAKTIN, ÖCALANLA YATMAYACAKTIN, OSLODA VATANI SATMAYACAKTIN,

20
41
yanıtYanıtla
GERÇEK:

ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN. O YALANLARI SEN GİT POTTİN E ANLAT.

yanıt31
yanıt13
İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ:

İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ TAYYİPİ, İNADINA YAPACAĞIZ

yanıt9
yanıt7
KADİR İNANIR:

sen şimdi zaten kesin AK partilisindir kim inanır belki KADİR İNANIR :)))))))))))))))))))))

yanıt18
yanıt3
eyy recep TAYYiP:

45 YIL ÖNCEKİ TÜP KUYRUKLARINI GÖRÜYORSUN DA, BUGÜNKÜ MORG KUYRUKLARINI GÖRMÜYORMUSUN?. . . KÖR MÜ OLDUN?. .

yanıt8
yanıt5
kemal hayri:

EYYYYY ERDOGAN NEDEN NICIN. KÜRTLERI VE. AYDINLARI SEVMIYORSON.

8
52
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title