Haberler

Hastane önünde mide bulandıran olay! Arabada mastürbasyon yapan adamı yoldan çocuğuyla geçen kadın yakalattı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'deki hastane önünde skandal bir olay yaşandı. Aracının içerisinde halka açık bir noktada mastürbasyon yapan şahsı, yoldan çocuğuyla geçen kadın fark etti. Olay anını videoya alan kadının şikayeti üzerine araç plakası belirlenen şahıs, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Sultangazi'de dün öğle saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi açık otoparkında hafif ticari araçta teşhircilik yapan kişiyi, o sırada çocuğu ile birlikte hastaneye gelen bir kadın fark etti. Öfkelenen kadın cep telefonuyla yaşananları kaydedip teşhirciye tepki gösterdi. Tepki üzerine teşhircilik yapan kişi aracıyla olay yerinden kaçtı. Yaşananları kayda alan kadın polise başvurarak şikayetçi oldu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri aracın plakasından kaçan şüphelinin M.E. olduğunu belirledi. Şüpheli M.E. Gaziosmanpaşa'da bulunduğu adreste gözaltına alındı. Esentepe Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen şüpheli adliyeye sevk edildi.

SKANDAL ANLARI KAYIT ALTINA ALDI

Şikayette bulunan kadın olay anında yaşananları saniye saniye kaydetti. Görüntülerde yanındaki küçük kıza beklemesini söyleyen kadın şüpheliye tepki gösteriyor. Araca tekme atan kadın 'Arabada çocuklar var' diyerek bağırırken, polisler gelecek kaçma demesi üzerine şüpheli olay yerinden aracıyla uzaklaşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (11)

Ozzy Bjk:

Hadi adam suçlu tamam da, bu yatarak işi yapan adamı kadın nasıl görüyor? Kadın her geçtiği arabaların içine mi bakıyor? Bu videoyu çekmeye başlamadan öncesi var. Hiç kimse demiyor ki abla sen bu arabaların içinde ne arıyorsun diye?

13
27
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Arabasında iğne ucu kadar bile kuru yer kalmayacak şekilde yıkatması gerekir. yoksa o arabaya binilmez. :)

22
4
yanıtYanıtla
Beyaz Eşekli Prens:

yuhh bee

13
5
yanıtYanıtla
zübükzade:

Ne var canım bunda ceksin rahatlasın adam millete sacla olmuyor işte ne güzel

4
6
yanıtYanıtla
taner ipek:

Ablam da Quentin Tarantino gibi iyice güzelce çekmiş

9
1
yanıtYanıtla
`Sentinus?? :

İnsanların özgürlüğüne çok karışıyorlar ama sonra özgürlük diyorlar

2
4
yanıtYanıtla
Son Gölge:

Helal olsun ablama be

2
3
yanıtYanıtla
mert barlik:

Abla, o arabayı tekmeleyen ayaklarına kurban senin. İnşallah yakalanmıştır.

4
1
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

Bu adamın yüzünü neden teşhir etmiyorsunuz.

4
0
yanıtYanıtla
tayfun izgi:

Amca kadın hayranlıkla izleyecek zannetti herhalde ... teşhircilik iyi bir şey değil fakat ülkemiz dede çok yaygın maalesef sebebi açık saçık filmler ....

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title