Haberler

    Hamileliği Tecrübe Etmek İsterdim'

    Dünya Ağır Siklet Boks maçında şampiyon Deontay Wilder, Cumartesi günü İrlandalı Tyson Fury ile Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers'in maçlarını yaptığı Staples Center'da kozlarını paylaşacak.

    Dünya Ağır Siklet Boks maçında şampiyon Deontay Wilder, Cumartesi günü İrlandalı Tyson Fury ile Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers'in  maçlarını yaptığı Staples Center'da kozlarını paylaşacak. Wilder, sonucu merakla beklenen dev maç öncesi güncel hayatıyla ilgili konuştu.

    10 yıllık boks kariyerinde 39 kez rakiplerini nakavt etmesine karşın 7 çocuğuyla vakit geçirmeyi her şeye tercih eden Wilder, sürpriz bir de itirafda bulundu. Hamileliği tecrübe etmek istediğini kaydeden ünlü boksör, "Bir erkeğin çocuk taşıyıcılığına imkan veren bir keşif yapılırsa bunu imzalamak isterdim. Gerçekten bunu isterdim. Kız arkadaşıma, 'Hadi bir bebek yapalım ve taşıyıcılığını ben yapacağım' derdim. Bir kadının bu dünyada yaşadığını deneyimlemek isterdim" diye konuştu. Kadınların dünyanın en güçlüleri olarak tanımlayan Deontay Wilder, "Ayın yedi günü kanaması olanlardan bahsediyoruz. Kendimi Anne Kaz gibi hissediyorum. Çocuklarımı günde altı ya da yedi kez öpüyorum. Hepsinin kendine özgü özellikleri var ve hepsini çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

    Eski eşi Jessica Scales-Wilder'dan 6 çocuğu ve son kız arkadaşı Telli Swift'ten de bir üvey kızı olan Wilder, 13 yıl önce Spina Bifida teşhisiyle doğan kızı Naieya'ya ayrı bir parantez açıyor. Omurgayı oluşturan kemiklerin omurgada bir boşluk oluşturacak şekilde gelişimlerini tamamlayamamalarına verilen

    bir omurga hastalığı olan Spina Bifida ile doğan Naieya'nın kendisini boksa başlattığını kaydeden Deontay Wilder, " -Çocuğunuz olmadan aşkı bilmezsiniz- derler. Bu doğru. Naieya bir diğer savaşçı ruh. Elimdeki dövmede 'Başarıya giden yol' yazıyor. Doktora gittiğimde ya iğnelerle tedavi görecekti ya da ameliyat olacaktı. Acı çekiyordu ve kızım beni ağlatıyordu. Kızım benim bir parçam ve sanki bana oluyormuş gibi oluyordu. Ancak ona yardım edemiyordum." sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

    Naieya'nın durumunun kendisine motive kaynağı olduğunu belirten Dünya ağır siklet boks şampiyonu, "Dövüşmediğim zaman babaydım, baba olmadığım zaman da dövüşçüydüm. Bunu sadece Naieya için değil diğer çocuklarım için de yaptım. Bir kişi sadece benimle değil, çocuklarımla da dövüşüyordu. Çocuklarıma bir şeyler yapacağımı ya da bir şeyler yapılacağını söylediğimde - yapılacaktır. ve baba kazanacaktır." sözleriyle motivasyon kaynağını dile getirdi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Los Angeles Clippers Güncel Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    Bakmadan Geçme

    Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title