Haberler

Hamile Eşini Doğuma Götürüyordu

Denizli'nin Baklan İlçesinde Doğum Sancıları Başlayan Eşini Hastaneye Götürmekte Olan Kişinin Kullandığı Otomobil, Karşı Yönden Gelen Minibüsle Çarpıştı, 2 Kişi Öldü, 13 Kişi Yaralandı.

Denizli'nin Baklan ilçesinde doğum sancıları başlayan eşini hastaneye götürmekte olan kişinin kullandığı otomobil, karşı yönden gelen minibüsle çarpıştı, 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Baba ve anne ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak anne karnındaki bebek öldü.

Denizli'nin Çivril ilçesinde oturan Ramazan Özdemir, 9 ay 10 günlük hamile olan ve doğum sancısı başlayan eşi Necla Özdemir'i hastaneye götürmek üzere 20 LC 769 plakalı otomobille yola çıktı.

Ramazan Özdemir'in kullandığı otomobil, Baklan ilçesine bağlı Konak Köyü yakınlarında karşı yönden gelmekte olan Adlan Yamalı idaresindeki 64 KR 794 plakalı minibüsle çarpıştı.

Minibüste bulunan Cennet Yapı olay yerinde, minibüsün şoförü Adlan Yamalı kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde öldü.

Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü Ramazan Özdemir, hamile eşi Necla Özdemir ile araçta bulunan akrabası Himmet Özdemir Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Minibüste yaralanan Mustafa Durgut (41), Hülya Durgut (37), Merve Durgut (20), Zeynep Durgut (8), Ayşe Nur Durgut (22), Özay Çakın (33), Fuathan Çakın (4), Fadime Çakın, Ayşe Yamalı (12), Murat Kaya ise Denizli ve Servergazi devlet ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 9 aylık hamile Necla Özdemir, hemen ameliyata alındı. Ağır yaralandığı öğrenilen Özdemir'in karnındaki bebeğinin öldüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title