Haberler

Cani koca, hamile eşini av tüfeğiyle öldürüp intihar etti

Güncelleme:

Batman'da çiftçi Serdar Yılmaz, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 4 aylık hamile eşi Melek Yılmaz'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde hamile eşini av tüfeğiyle öldüren kişi intihar etti.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Bölükkonak köyünde Serdar Yılmaz (24), evde tartıştığı 4 aylık hamile eşi Melekşah Yılmaz'ı (22) başına av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü. Yılmaz, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından çiftin cesedi otopsi için Batman Bölge Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Batman 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Batmanlı:

Allah rahmet eylesin allah kimseyi şaşirmasin çok acı

7
0
yanıtYanıtla
es:

allaha inancı olmayan böyle caniler bu sucları işler bu nalet pıslık herıflerin ana babalarıda imansızdır sadistdir bayanlar evlenecegıniz erkegı önceden babanız ve yakınlarınız tarafından araştırın kişiliği naslı bilin damat adayı okumuşda olsa farketmez kötü kötüdür

3
4
yanıtYanıtla
skkk:

senin beynin bu kadar olur

yanıt1
yanıt2
Büşra:

Hayır inanmam hükümet hepimize maaş bağladı belediylerde hepimiz herkes bankamatik memuru olarak çalışıyor sadece fantazi olsun diye diğer zor işleri yapanlar var onlar da fantazileri beğenmedikleri zaman işsiz taklidi yapıyorlar, çiftçi intihar ettiyse muhalafet devleti iyi idare edememiştir, dış güçlerin oyunu bunlar kimse bizi daha fazla kandırmaya bu olayı da siyasetle bağdaştırmaya kalmasın devlet herkesin başına bir manga asker mi diksin siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hız kesmeden devam.

2
5
yanıtYanıtla
COMOLOKKO61:

MAL

yanıt1
yanıt0
......:

herkes kafasına göre adamı suçluyor bizim mahallede oldu olay çocuk başkasından çıkmış kim olsa aynı şeyi yapardı tek hatası o kadınla olan adamıda öldürmesi lazımdı

3
3
yanıtYanıtla
dadaş:

DNA mı yapılmış. .

yanıt0
yanıt0
txx:

gerçek mi aaaaa

yanıt1
yanıt0
KONT:

ALLAH İKİSİNİDE AF ETSİN SEBEP NE OLURSA OLSUN KEŞKE OLMESELERDİ İKİSİNEDE YAZIK OLMUŞ ÇOK YAZIK LUTFEN SEBEP NE OLURSA OLSUN OKUDUĞUM KADARDA AKRABALAR AYLEYİ DAHA FAZLA RENCİDE EDECEK SOZLERDEN UZAK DURALIM AYLEYE DAHA ÇOK ZARAR VERİR LÜTFEN BİRAZ YAZDIKLARIMIZA DİKKAT EDELİM .

yanıt1
yanıt0
Yinemi:

Bunun canilikle ne alakasi var arkadaşim.İntihar vakasina da cani demek yapmayin okadarda degil

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title