Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Evet oyları gün geçtikçe artıyor.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Evet oyları gün geçtikçe artıyor. Türkiye tek meclis, tek başkan, milli devlet ve güçlü iktidar ile güçlenecektir." dedi.

Milletvekili Özdağ, Demirci ilçesinde beraberinde Belediye Başkanı Selami Selçuk ve partililer ile Güveli ve Alaağaç mahallelerinde düzenlenen yağmur duası ve hayır yemeği etkinliklerine katıldı.

Etkinlikte gazetecilere açıklama yapan Özdağ, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" oylarının yüzde 54 ile 56 bandında seyrettiğini savunarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden de güzel haberlerin geldiğini söyledi.

Dünyada hiçbir zaman statükonun kazanmadığına dikkati çeken Özdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının yanıldıkları tek şey, statükocu olmaları ve statükoyu desteklemeleridir. 16 Nisan'dan sonra 6 ay içerisinde 4 yeni uyum yasasını çıkaracağız. Türkiye 16 Nisan'dan itibaren yoluna daha güç bir şekilde kalkınarak ilerleyecek. Bilindiği üzere başkanlık sistemini Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu'da istemişlerdi. Evet oyları gün geçtikçe artıyor. Türkiye tek meclis, tek başkan, milli devlet ve güçlü iktidar ile güçlenecektir. Gelecek nesillere güç bir Türkiye bırakacağız inşallah." diye konuştu.

Özdağ, daha sonra Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ile Alaağaç Mahallesi'nde hayırseverler tarafından yaptırılan mahalle caminin açılış törenine katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Selami Selçuk Selçuk Özdağ AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title