Haberler

Hakkı Bulut hayranı şahin, doğaya salındı

Güncelleme:

Hakkı Bulut hayranı şahin, doğaya salındı Fenomen olan şahin, özgürlüğe kanat açtı Aydın'da bitkin halde bulunan ve Hakkı Bulut'un şarkısını dinleyince sakinleşen yaralı şahin ile birlikte toplam 3 şahin Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ekiplerince doğaya salındı.

Hakkı Bulut hayranı şahin, doğaya salındı

Fenomen olan şahin, özgürlüğe kanat açtı

AYDIN - Aydın'da bitkin halde bulunan ve Hakkı Bulut'un şarkısını dinleyince sakinleşen yaralı şahin ile birlikte toplam 3 şahin Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ekiplerince doğaya salındı.

Aydın'da doğanın ve yaban hayatının savunucuları olarak bilinen Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ekipleri, yaban hayatını ve yaban hayvanlarını korumaya devam ediyor. Bu kapsamda 2022 yılın içerisinde toplam 27 yaban hayvanının tedavi ve rehabilitasyon işlemleri gerçekleştirildi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi işbirliği ile tedavileri yapılan ve iyileşen yaban hayvanları yeniden doğaya kazandırılırken bu kapsamda yaralı halde bulunan ve iyileşen 3 şahin de doğaya salınırken tekrar özgürlüğe kanat çırptı.

Yeniden doğaya salınan şahinlerden bir tanesi ise ülke genelinde fenomen olan Hakkı Bulut hayranı şahin oldu. Geçtiğimiz Aralık ayında Nazilli'de bir vatandaşın bitkin halde tilkilerden kaçarken kurtardığı ve dinlettiği Hakkı Bulut şarkısı ile sakinleşen yaralı şahin, ülke genelinde adeta fenomen olmuştu. Hakkı Bulut hayranı şahin olarak tanınan şahin Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürü Ali Egemen İşcan tarafından doğaya salındı. Salınımı yapılan şahinler yeniden kanat çırparak özgürlüğe uçarken, bir süre sonra gözden kayboldu.

Fenomen şahinin tamamen iyileşerek doğaya salındığını ifade eden Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürü Ali Egemen İşcan; "Duyarlı vatandaşlarımızın ihbarı sonucu teslim aldığımız yaralı ve yardıma muhtaç yaban hayvanlarını Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde tedavi ve rehabilitasyon süreci sonrasında doğaya salımlarını gerçekleştirdik. Bu anlamda hem duyarlı vatandaşlarımıza hem de Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz salımlarda 3 adet şahinimizi doğaya kazandırdık. 2022 yılı içerisinde toplamda 27 adet yaban hayvanının tedavi ve rehabilitasyon işlemlerini gerçekleştirdik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Hakkı Bulut Aydın Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title