Haberler

Hakkari Polisi Bin 500 Vatandaşa Aşure Dağıttı

Hakkari'de Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi, muharrem ayı nedeniyle cuma namazı çıkışında vatandaşlara aşure dağıttı.

Hakkari'de Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi, muharrem ayı nedeniyle cuma namazı çıkışında vatandaşlara aşure dağıttı. Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, aşure kazanlarının başına geçerek kendi elleriyle vatandaşa aşure ikram etti.

Toplum Destekli Polislik Şube ekipleri, muharrem ayı nedeniyle Hacı Sait Camii önüne getirdikleri kazanlardan aşure dağıttı. Yağmurdan dolayı caminin önüne çadır kuran Polis ekipleri, cuma namazı çıkışında, yaklaşık bin 500 kişiye aşure dağıttı. Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan'ın katıldığı dağıtımda, aşure alan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Polislerin aşure dağıtmasını anlamlı bulduğunu söyleyen vatandaşlar, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan da muharrem ayı nedeniyle bu yıl dördüncü kez aşure dağıtımı yapan Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne yaptıkları etkinlikten dolayı teşekkür etti. Vali Kalkan, "Kutsal aylardan birindeyiz. Ben bütün Müslüman kardeşlerimizin ve Hakkarili vatandaşlarımızın muharrem ayını tebrik ediyorum. Emniyet Müdürlüğümüz 4 yıldır Hakkari'de halkımıza aşure dağıtmak suretiyle bu ayın hayrına katkıda bulunuyor. Bugün de bin 500 kişiye aşure dağıtıldı. Ben başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm Emniyet teşkilatındaki çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu ayın Hakkarimize birlik, beraberliğe, kardeşliğe, huzura vesile olmasını diliyorum" dedi.

Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ise muharrem ayı nedeniyle düzenledikleri bu etkinliğe rağbet gösteren herkese teşekkür ettiklerini söyledi. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Kalkan Tufan Ergüder Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4-5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Moğollar Türk mü? Moğolistan Türk devleti mi? 3-4 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Galatasaray, Fenerbahçe maçını kazanırsa şampiyon mu, şampiyonluğu garantiliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title