Haberler

Hakkari Emniyet Müdürü Ergüder, Görevinden İstifa Etti

Güncelleme:

Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, görevinden çekilme talebinde bulundu. Ergüder, Hakkari'ye bizzat Başbakan Erdoğan tarafından gönderilmişti.

2011 yılından itibaren 3 yıldır Hakkari Emniyet Müdürluğu görevini sürdüren Tufan Ergüder'in, bugün itibarıyla görevinden çekilme talebinde bulunduğu ifade edildi.

Ergüder'in, istifa gerekçesini "özel nedenler" olarak gösterdiği belirtiliyor.

İSTANBUL'DA GÖREV YAPTI

2011 yılında 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederek Hakkari'ye tayini çıkan Ergüder, daha önce uzun yıllar İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ve İstanbul Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

BAŞBAKAN 'ÖZEL MİSYONLA' GÖNDERDİ

Tufan Ergüder, İstanbul Terör Şube'de görev yaptığı iki yıllık dönemde, Ergenekon, Balyoz ve KCK gibi operasyonları yapan ekip içerisinde yer aldı. Emniyet çevrelerinde 'İstanbul'da terörü bitiren adam' olarak tanınan Ergüder'in Hakkari'ye tayinini, dönemin İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından özel olarak istendiği belirtilmişti. Başbakan Tayyip Erdoğan ise o dönemde, "Güneydoğu'ya en başarılı müdürlerimizi tayin edeceğiz" şeklinde açıklama yaparak Tufan Ergüder'i işaret etmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Tufan Ergüder İstanbul Hakkari Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

zafer cikazafercika14@hotmail.com:

DELİKANLI ADAMMIŞ

146
23
yanıtYanıtla
coşkuncos.28@hotmail.com:

Meslek hayatlarında bir defa şark görevi yaparlar,( bu İSTİFA DEĞİLDİR,EMEKLİYE AYRILMA İSTEĞİDİR),Basına konu olurlar..Ne olmuş istifa ederse etsin..O gider başkası gelir..HAKKARİ ayni.. bu şehir NE UZAR,NE GELİŞİR..Dağın başı..Adı şehir,Kendi KÖY..

39
93
yanıtYanıtla
Vedatvedatbeyter@Hotmai.coml:

Coşkun adinda kayip var senib

yanıt0
yanıt0
ziverzirvemay@hotmail.com:

hey adından belli olan 'coşkunn;' anlaşılıyorki hakkariden memleketine bayağı esrar eroin götürmüşsün çünki senin tipindekiler hep sonradan böyle kusarlar...

yanıt0
yanıt0
WERTYwerty27@hotmail.com:

TÜRK polisi ne muTLu TÜRKÜMLERİ silderen..TC'leri kaldıran..ANDIMIZI OKUTMAYAN bir zihniyetlee zaten çalışmaz..

81
50
yanıtYanıtla
ülkücü _memurumut8778@gmail.com:

ben müdürümü tanırım , iyi ve akıllı polistir .sevilen de bir kişidir. kim bilir ne dolaplar döndü de bu karara vardı. hakkari elbet ki aynı hakkari olarak kalacak ama önemli olan huzur ve refah düzeyi değil mi ?

103
12
yanıtYanıtla
Vatan VATANbulutbulud@windowslive.com:

Böyle bir başbakana boyun eğmektense helal olsun derim en azından haysiyetli gururlu onurlu istifa etmiş müdür dediğin böyle olur varsın hakkarideki kendini bilmezler dayanamadı buraya desin dursun başın dik yürüyebileceksin halkın için de

yanıt0
yanıt0
BARTIN 74sancarhan@hotmail.de:

Özel nedenler demis ,saygi gösterelim.önünüze gecmek icin yorum yapayim dedim .Biliyorum cünkü binbir senaryolar yazilacak. :)

61
10
yanıtYanıtla
ColemergDiyar_155@hotmail.com:

Hakkariye sozde temizlik yapmaya gitti dayanamadi hakkarililere kimler geldi paket ledik yuru geldigin yere.

9
40
yanıtYanıtla
ADIYAMAN02yasingokdas@gmail.com:

O da paralelcidir büyük ihtimalle

15
32
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title