Haberler

Hakkari'deki Terör Saldırısı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in (22) Çorum'daki dedesinin evinde yas var.Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in şehadet haberi, Çorum'daki dedesinin evine ulaştı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in (22) Çorum'daki dedesinin evinde yas var.

Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in şehadet haberi, Çorum'daki dedesinin evine ulaştı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde yaşayan ancak babasını ziyaret için Çorum'da bulunan anne Pakize Deniz'e acı haberi, Buharaevler Mahallesi'ndeki babasının evine gelen İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri verdi. Bu sırada fenalık geçiren bazı aile fertlerine, 112 Acil Servis ekibince müdahale edildi.

Baba ocağına Türk bayrakları asılan şehidin akrabaları, yakınları ve komşuları da acı haber üzerine eve geldi.

Şehidin 2014 yılında göreve başladığı ve ilk görev yeri olan Ordu'dan yaklaşık 15 gün önce Hakkari'ye atandığı öğrenildi. Bolu'da bulunan şehidin emekli astsubay olan babası Galip Deniz'in de Çorum'a gelmek için yola çıktığı belirtildi.

Bekir Eren Deniz'in üç kardeşi bulunduğu ve naaşının Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na getirileceği, buradan da karayoluyla Çorum'a ulaştırılıp öğle ya da ikindi vakti Çorum Şehitliği'nde defnedileceği öğrenildi.

Çukurca-Hakkari Karayolu Doğanlı bölgesinde, terör örgütü PKK mensuplarının yol kontrolü yapan askerlere uzun namlulu silahlarla saldırması üzerine çıkan çatışmada 5 asker şehit olmuş, 8 asker yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Eren Deniz Çukurca Hakkari Çorum Politika Güncel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Bakmadan Geçme

Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir?
Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

title