Haberler

Hakkari'deki Sağlık Yatırımları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel detay - Hakkari kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Türk ile röportaj Hakkari'deki sağlık yatırımları- Sağlık Bakanlığının son yıllarda Hakkari'ye yaptığı kamu yatırımları, vatandaşın nitelikli sağlık hizmeti almasını sağlıyor- Hakkari Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Türk: - "Kentte sağlık alanında ciddi ilerleme yaşandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel detay - Hakkari kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Türk ile röportaj Hakkari'deki sağlık yatırımları- Sağlık Bakanlığının son yıllarda Hakkari'ye yaptığı kamu yatırımları, vatandaşın nitelikli sağlık hizmeti almasını sağlıyor- Hakkari Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Türk: - "Kentte sağlık alanında ciddi ilerleme yaşandı. Tıbbi cihaz kapasitemizi geliştirirken hekim arkadaşlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza rahat çalışacakları ortamlar yaratmaya çalıştık" Sağlık Bakanlığınca Hakkari'ye yapılan yatırımlar, vatandaşa sunulan sağlık hizmetinin kalitesini artırdı.Geçmiş yıllarda yeterli kamu yatırımının yapılmaması nedeniyle sağlık hizmetleri başta olmak üzere birçok alanda eksikliğin yaşandığı Hakkari'de son yıllarda yapılan yatırımlar kentin çehresini değiştirdi. Sağlık Bakanlığının yeni hastane binaları ve tıbbi cihaz yatırımı yaparak personel desteği sunduğu kentte, vatandaşlar daha nitelikli sağlık hizmeti alıyor. Kamu Hastaneleri Birliği Hakkari Genel Sekreteri Dr. Hakan Türk, yaptığı açıklamada, Hakkari'ye pozitif ayrımcılık uyguladığını, kendilerinin de bölge halkına en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.Sağlık alanında kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de önemli yatırımların yapıldığına dikkati çeken Türk, şöyle konuştu: "Çukurca Devlet Hastanesini geçtiğimiz yıl hizmete açtık. 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi proje aşamasında. Bu hastanemizi de ilimize kazandırmak istiyoruz. Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin temelini attık. Şemdinli Devlet Hastanesi bitmek üzere. Yüksekova Diş Protez Merkezi'nin inşaatı bitti. Derecik Beldesi Devlet Hastanesi ihalesi bitti. Şu an malzeme alımı yapılıyor, bir ay içinde taşınmayı planlıyoruz. Bakanlığımızın destekleriyle kentte sağlık alanında ciddi ilerleme yaşandı. Tıbbi cihaz kapasitemizi geliştirirken, hekim arkadaşlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza rahat çalışacakları ortamlar yaratmaya çalıştık."Sağlık yatırımlarına Valiliğin de büyük destek olduğunu anımsatan Türk, yatırımlarla kentteki vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti aldığını ve sevk sorununu önemli oranda azalttıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Türk Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title