Haberler

2 Ton Bomba Yüklü Aracın Patlama Anı Kamerada

Güncelleme:

Hakkari'nin Durankaya Beldesi'nde Jandarma Karakolu'na saldırı hazırlığındaki bomba yüklü araç, güvenlik güçlerince açılan ateş sonucu imha edildi. O anlar kameraya da yansıdı.

Hakkari merkezde bulunan Durankaya Jandarma Komutanlığı'na bombalı araçla saldırı girişimi düzenlendi. Komutanlıkta görevli personel, bombalı araca ateş açarak aracı imha etti. Patlama anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

YOLDA DERİN ÇUKUR OLUŞTU

Hakkari'de, jandarma tarafından fark edilmesi üzerine infilak ettirilen bomba yüklü araç, yolda derin çukur oluşturdu.

Edinilen bilgiye göre, hakkında daha önceden istihbari bilgi alınan ve Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ile Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'nce koordineli olarak takibi yapılan, 34 BJ 8701 plakalı aracın, Hakkari Merkez Durankaya istikametine geldiği öğrenildi.

YOLA KAPAN ATILDI

Hakkari Merkez Durankaya Jandarma Karakol Komutanlığı yol ayrımını geçip 200 metre ilerleyen aracı durdurmak üzere, yol üzerinde gerekli tertibatı alan jandarma unsurları tarafından yola kapan atıldı.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ İMHA EDİLDİ

Bunun üzerine geri dönerek kaçmaya çalışan teröristlerin içinde bulunduğu araca Kobra tipi zırhlı araçla ateş açılması sonucu bomba yüklü araç imha edildi.

Yaklaşık 2 ton patlayıcıyla yüklü olduğu değerlendirilen aracın infilak etmesi sonucu yolda derin çukur oluşurken, Durankaya Jandarma Karakolu'nun cam ve çerçeveleri kırıldı.

Patlama nedeniyle parçalanan araçtaki iki teröristten birinin İran uyruklu Renhat kod adlı terörist olduğu kaydediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Merkez Durankaya Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

adalet:

BASİT 1 KANUNLA TERÖR TARİHE GÖMÜLÜR . TERÖRİST VE TERÖRE DESTEK VERENLERİ MALVARLIKLARINA EL KONULUP VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILIP SINIRDIŞI EDİLİR EL KONULAN MALVARLIKLARI ŞEHİT AİLERİNE ASKER POLİS KORUCU TÜM ŞEHİT YAKINLARINA PAY EDİLİR BU KANUNLA TERÖR TARİHİN PİS SAYFASINA GÖMÜLÜR VARMISINIZ TÜRK MİLLETİ BU KANUN İÇİN İMZA KAMPANYASINA

127
9
yanıtYanıtla
sivaslı:

aslında bu münübüste bomba yoktu bu münübüs onlar sivil halktı çerçicilik yapıyorlardı fakat içindekilerle devlet havaya uçurdu onlar eve ekmek almaya gidiyorlardı içindeki mini barda ise cizrede öldürülen çocuklardan biri vardı nasıl senaryo ama . hadi şimdide ortalığı yaygaraya verin belki inanan olur bende şunu merak ediyorum içindekiler kaça bölünmüş olabilir neyse onlar şimdi eşek cennetindeler hah hah hahhhh

115
13
yanıtYanıtla
HDP:

onlar barış için yola çıkmışları

32
47
yanıtYanıtla
karapicak:

Tamam askerde baris yapmis iste. Kuduz a en iyi cevap tas sopa. Insanlik kuduzu daha da kudurtur...

yanıt38
yanıt4
anadolu:

inlerine giriliyor artık hukumetımız sagolsun

59
9
yanıtYanıtla
mal çok:

hükümetmi var adam diyor valilere operesyon izni vermedim sen kendini niye yalandan yırtıyorsun akp pkk umuz umuza

yanıt7
yanıt18
MELE MAYDANOZ:

Allah akil fikir versin yeter artik yeter edi bese

44
1
yanıtYanıtla
SET:

ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN. . VATAN HAİNLERİNİN SONUDA İNŞALLAH BÖYLE OLUR

31
2
yanıtYanıtla
sivaslı:

gerçekten kökten bir çözüm TEMİZE HAVALE öbürlerine ders olur

27
5
yanıtYanıtla
Ankarali kiz Mobil-IOS:

Hep boyle haber bekliyoruz !!! Devletsizler iyi seyirler

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title