Haberler

Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri başladı -

Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 51. Ulusal 25. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri bugünkü programlarla başladı.

Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 51. Ulusal 25. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri bugünkü programlarla başladı.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye karşısındaki boş alanda gerçekleşen etkinliklerin bu yıl ilk defa Çilehane'deki amfi tiyatroda yapılacağını bildirdi.

Etkinliklerin resmi açılış töreninin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yarın gerçekleştirileceğini aktaran Selmanpakoğlu, milletvekillerinin yanı sıra parti başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların etkinliklere katılacağını kaydetti.

Geçen yıllara nazaran bu yıl yoğun bir insan gurubunu misafir edeceklerini ifade eden Selmanpakoğlu, "Türkiye genelinden 50 binin üzerinde insanı bu yıl Hacı Bektaş-ı Veli Anma etkinliklerinde ağırlayacağız" dedi.

18 Ağustos'a kadar devam edecek etkinlikler kapsamında, uluslararası resim ve karikatür sergisi açılacağını dile getiren Selmanpakoğlu, panel, konserler, tiyatro ve semah gösterileriyle 3 gün sürecek etkinliklerin dolu dolu geçmesi için tüm hazırlıklarını yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Rıza Selmanpakoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title