Haberler

Tasarımcı Kübra Ceylan "Yılın Tasarımcısı Ödülü"nü Aldı

Güncelleme:

28 Eylül 2021 akşamı Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen muhteşem törende 2. Gossipmag Business ödüllerinin verildiği gecede YKZ Kübra Ceylan markası da Yılın En İyi Tasarım Markası olarak ödüle layık görüldü.

Gossipmag Business dergisinin okurlarının katılımlarıyla gerçekleşen oylama sonucunda YKZ Kübra Ceylan, bu ödülün başarılarının üzerinde tacın en değerli mücevheri gibi parladığını söyledi. Ceylan, "2014 yılında hobi olarak başladığım işimin ve markamın bu kadar büyüdüğünü ve takdir edildiğini görmek benim için büyük bir gurur kaynağı. Elbette bu başarıyı sadece kendime mal edemem. Arkamda çok güçlü ve özverili bir yaratım ekibi var. Kalıpçıdan kargo elemanına kadar bu işin bir parçasıdır. Dolayısı ile ödülün de ortağıdır." dedi.

Kendi giyim tarzını beğenen insanların kendine olan inancı sayesinde buralara geldiğini ifade eden Kübra Ceylan, "Ben bu işe hobi gibi başladım. Kendim de kaliteli giyinmeyi ve kombin yapmayı çok seviyordum. Ama her zaman aradığım ürünü ya da aklımdaki tasarımı bulamazdım. Dolayısı ile terzilere başvurur ve kendi tasarladığım kıyafeti imal ettirirdim. Arkadaşlarım ve yakın çevrem bu özelliğimi bildiği için bunu işe dönüştürmem konusunda ısrarcı oldular. İyi ki de ısrar etmişler. O günlerde küçücük bir atölyeyle işe başladım. Şimdi bir mağazam, binlerce müşterim ve pek çok çalışanım var. Hatta işler o kadar büyüdü ki kendi markamla Yılın En iyi Tasarım Markası ödülünü bile aldım, baksanıza." Diyerek açıklamalarda bulundu.

Kendine güvenen her kadın ve erkeğin hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini savunan Kübra Ceylan, "Hiç kimse size inanmasa da siz kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyin!" dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kübra Ceylan Güncel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title