Haberler

Gürsel Tekin İzmir'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 12 Eylül 1980 darbesi öncesi gözaltında kaybolan Cemil Kırbayır için düzenlenen panel için konuşmacı olarak geldiği Buca'da, genç işletmeciler Direnç ve Diren Yalur'un işlettiği...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 12 Eylül 1980 darbesi öncesi gözaltında kaybolan Cemil Kırbayır için düzenlenen panel için konuşmacı olarak geldiği Buca'da, genç işletmeciler Direnç ve Diren Yalur'un işlettiği VIA coffee & more'u ziyaret etti.

Gürsel Tekin, ziyareti sırasında, Bingöl kırsalında teröristlerin düzenlediği hain saldırıya değindi. Tekin, maalesef bu olumsuzlukları ilk defa yaşamadığımızı belirterek şöyle konuştu: "Genel Başkanımız bu tür saldırıları öngördüğü için, bütün olumsuzlara rağmen Başbakanı ziyaret etti. Terörün durdurulması için yapılması gereken ne varsa destek vereceğini ifade etti. Ama ne yazık ki bugüne kadar terörün durdurulması ve diğer tüm sorunların ortadan kaldırılması için mevcut hükümetten bize ve kamuoyuna yansıtılmış herhangi bir argüman yok. Biz, sadece operasyonları duyuyoruz. Ama bu operasyonları 30 yıldır duyuyoruz. 30 yıldır düzenlenen operasyonlardan bir sonuç alınamadığı ortada. Yine ben buradan sizin aracılığınızla bir çağrı yapmak istiyorum. Daha fazla kan, daha fazla gözyaşı olmadan yapılması gereken ne varsa Cumhuriyet Halk Partisi sorumluluk alarak bu çözümün bir parçası olmak istiyor." Çözümün parçası olmak için Meclis'e çağrı yaptıklarını anlatan Tekin, şunları söyledi: "Ne yazık ki çağrımıza cevap verilemedi. Çağrımıza cevap verilemediği gibi üstüne birde alaya alındı ve bu çağrımız küçültüldü. Biliyorsunuz ki, sorunların çözüm noktası parlamentodur. Bu sorunların parlamentoda çözülmesi gerekiyor. Çözüm konusunda biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak çözüme hazırız, yeter ki iktidar hazır olsun."

Açıklamasının ardından Direnç ve Diren Yalur eşliğinde VIA'yı gezen Gürsel Tekin, genç işletmecilerle sohbete daldı ve gençlere moral verdi. Tekin, genç arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Günümüz şartlarına göre modernize edilmiş çok keyifli ve huzur veren bir mekan yapmışlar. Umarım işleri iyi gider ve bu keyifli mekanların sayısını gün geçtikte artırırlar."

Tekin, daha sonra Berfo Nine'nin oğlu Cemil Kırbayır'ın kültür evi yaptırılması için düzenlenen dayanışma yemeğine katılmak üzere Kaynaklar'da bulunan eve geçti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Cemil Kırbayır Gürsel Tekin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title