Haberler

Güreşte Dünya Şampiyonu Muğla'dan

Güncelleme:

Hacıcaferoğlu telefonla sürekli bilgi aldığı karşılaşma sonunda Genç Berk'i arayarak tebrik etti.

Azerbeycan'ın başkenti Bakü'de devam eden Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda ilimiz Güreş Eğitim Merkezi Güreşcilerinden 85 kg da Hasan Berk Kılıç, Finalde karşılaştığı Azeri Zamir Magemedo'yu yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Dünya Şampiyonu olarak göğsümüzü kabartan güreşçimizi ilk arayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu oldu. Hacıcaferoğlu telefonla sürekli bilgi aldığı karşılaşma sonunda Genç Berk'i arayarak tebrik etti.

İlk maçında Hintli Kumar Pranken'i,ikinci maçında Finli Matti Elias Kuosmanen'i ve yarı final maçında da Honduras'lı Kevin Mejia Kastillo'yu yenen milli gururumız Berk Kılıç Finalde karşılaştığı Azeri Zamir Magemedo'yu yenerek Dünya Şampiyonu oldu. İlimize ve ülkemize Altın Madalya kazandıran Kılıç'ın dünya Şampiyonluğu Muğla ve Milas'ta büyük sevinç yarattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Hacıcaferoğlu Azerbeycan Muğla Bakü Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title