Haberler

Kediyi kurtarmak için fuel-oil dolu kuyuya atlayan genç günün kahramanı oldu!

Güncelleme:

Günün kahramanlık haberi Ordu'dan geldi. Fuel-oil dolu kuyuya düşen kedinin çırpınmasına dayanamayan genç, hemen kuyuya girdi. Kediyi kurtarıp, kuyudan çıkmaya çalışan kahraman gencin imdadına ise çevredekiler ve bekçiler yetişti.

Ordu'nun Ünye ilçesinde fuel-oil dolu kuyuya düşen kediyi kurtarmak isteyen genç az daha canından oluyordu.

Olay, ilçenin Burunucu Mahallesi Çamlık mevkisinde meydana geldi. Özgür Ege Şire isimli 19 yaşındaki genç, çamlık alan içerisinde gezerken yakınlarda bulunan kuyunun içerisine kedi düştüğünü gördü. Kedinin fuel-oil dolu kuyu içerisinde daha fazla çırpınmasına dayanamayan genç hemen kuyuya girdi. Kediyi kurtarmasının ardından üzerindeki kıyafetlerle beraber kuyudan çıkmaya çalışan genci çevredekiler ve devriye görevi yapan gece bekçileri fark etti. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasından kuyudan çıkarılan Özgür Ege Şire, yaptığı insanlık örneğiyle herkesin taktirini topladı.

Günün kahramanlık haberi Ordu'dan...Kediyi kurtarmak için fuel-oil dolu kuyuya girdi

İMDADINA ÇEVREDEKİLER VE GECE BEKÇİLERİ YETİŞTİ

Olay anında gencin kuyudan çıkmasını duyan çevre sakinleri ve gece bekçileri üzeri fuel-oil kaplanmış genci hemen kuyudan çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Kendi canını hiçe sayarak kedinin hayatını kurtaran genç adeta bir anda herkesin kahramanı oldu.

Günün kahramanlık haberi Ordu'dan...Kediyi kurtarmak için fuel-oil dolu kuyuya girdi

Olay anını anlatan görgü tanıklarından Uğur K., "Ben çamlıkta geziyordum. Birden gencin biri kedinin kuyuya düşmesinin ardından onu kurtarmak için kendisi de kuyuya giriyor. Kuyunun içerisinde gördüğüm kadarıyla fuel-oil var. Çevredekilerin ve bekçilerimizin sayesinde kahraman gencimiz kuyudan çıkarılıyor. Şu zamanda bir hayvan için kendi canını hiçe sayan insanlarımızı görmek hepimizi mutlu ettiği kadar, şu anda bizim kahramanımız o gençtir diyebiliriz" dedi.

Günün kahramanlık haberi Ordu'dan...Kediyi kurtarmak için fuel-oil dolu kuyuya girdi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan gencin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ünye Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (65)

tabuta kadar reisçi:

hahaha bu tip ne lan batman gibi olmuşsun vay enayi

1
40
yanıtYanıtla
Kar:

Yorumun zihniyetinin ürünü şiddetle kınıyorum o zihniyeti

yanıt18
yanıt1
Co hart:

Klasik ak koyun

yanıt1
yanıt4
AYLA:

Kahraman. . . ALLAH senden RAZI olsun

24
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Fedakar , cesur , gerçek bir kahraman . Ama bence kendi hayatını tehlikeye atmadan kediye tutunabileceği bir şey uzatmalıydı . Başkalarına yardım etmenin birinci kuralı önce sen sağ kalacaksın .

21
0
yanıtYanıtla
Dangıldak:

Kedide tutardı zaten

yanıt4
yanıt3
volkan:

ADAMM!!!

18
2
yanıtYanıtla
FANİ:

Buda kediyi pitbul a yem eden gençlere kapak olsun.

16
0
yanıtYanıtla
Baban:

O kuyuyu kazıp öyle bırakanı önce bu arkadaş oraya bi sokup çıkarmalı sonra tüye bulayıp şehre salmalı, eski bir metod ama işe yarar

13
0
yanıtYanıtla
hızır:

Arap sevicilere versinler; yalaya yalaya parlatırlardı.

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title