Haberler

Güncelleme - Iğdır'da Doktora Bıçaklı Saldırı

Iğdır'da bir hasta, tartıştığı üroloji uzmanı doktoru bıçakla ağır yaraladı.

Iğdır'da bir hasta, tartıştığı üroloji uzmanı doktoru bıçakla ağır yaraladı.

Iğdır Devlet Hastanesine gelen ve rahatsızlığı bulunan İ.K, üroloji uzmanı Dr. Serkan Yarımoğlu'nun görev yaptığı polikliniğe girdi.

Taraflar arasında henüz belirlenemeyen sebeple çıkan tartışmada, İ.K'nin bıçaklı saldırısına uğrayan Yarımoğlu, kalbinden ve karnından yaralandı.

Sağlık durumu ağır olan Yarımoğlu, aynı hastanedeki meslektaşları tarafından ameliyata alındı. Ameliyat ekibine, Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nevruz Erez de dahil oldu.

Saldırgan ise polislerce yakalandı.

Iğdır Valisi Enver Ünlü, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol hastaneye giderek yetkililerden bilgi aldı.

Hastane çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Ünlü, şu bilgileri paylaştı:

"Bu üzücü haberi aldık. Üroloji uzmanımız Serkan Yarımoğlu, kalbinin alt kısmından ve karın boşluğundan iki bıçak darbesiyle bugün hastası tarafından poliklinik hizmeti verirken bıçaklanmış. Doktorumuz sabahleyin hastayı muayene etmiş, gerekli tahlilleri istedikten sonra bir de psikiyatri servisine görünmesini istemiş. Herhalde bu sevk hastanın hoşuna gitmemiş olacak ki daha sonra tekrar gelmiş. Hemşire hanım da tahlil sonuçlarını göstermeye geldiğini düşünürken hemşire hanımın servis dışına çıktığı bir anı kolladığında içeride maalesef Yarımoğlu'nu iki yerinden bıçaklamış."

"Şu an için durumu iyiye gidiyor"

Ünlü, poliklinikte bekleyen diğer hastaların müdahalesinin ardından Yarımoğlu'nun ameliyata alındığını ifade ederek, "Başhekimimiz Erez de cerrah ve diğer cerrah arkadaşlarla gerekli müdahaleler yapıldı. Ben az önce Kars Valimiz ile görüştüm, Kars'tan da cerrahlar birazdan hastanede olacak. Şu an için durumu iyiye gidiyor." dedi.

Saldırıyı gerçekleştiren İ.K'nin yakalandığına da söyleyen Ünlü, "Saldırgan elde, onunla ilgili tahkikat başladı. Psikolojik rahatsızlığı olan bir şahıs. Şu anda emniyette sorgusu devam ediyor, başsavcılık tarafından adli tahkikat başlatıldı." ifadesini kullandı.

"Münferit bir olay"

Ünlü, Iğdır halkının bu duruma gerekli tepkiyi göstereceğine inandığını, kendisinin de bu olayı tasvip etmidiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Maalesef bu tür olaylar sağlık çalışanlarımızın başına geliyor, bunlarla ilglili tedbirleri gözden geçireceğiz. Tabii hasta mahremiyeti diye bir şey var. Hekimle hasta baş başa kaldığında bu tür olaylar sağlık çalışanlarımızın başına gelebiliyor. Sağlık Bakanlığımız bununla ilgili gerekli mevzuat çalışmasını yaptı, burada yeteri kadar güvenlik personelimiz var. İlk andan itibaren de gerekli müdahaleler yapıldı. Bu tür olayların Iğdır'da bir daha tekrarlanmayacağını, bunun münferit bir hadise olduğunu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum."

Ameliyatı halen süren Yarımoğlu için de polis ve askerlerden kan istendi.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Aras Ak Parti Iğdır Kars Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title