Haberler

4 Öğretim Görevlisinin Öldürüldüğü Saldırıdan Kıl Payı Kurtulan Hoca İsyan Etti: 5. Cenaze Ben Olacaktım

Güncelleme:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde aralarında dekan yardımcısının da bulunduğu 4 kişinin öldürülmesinin ardından saldırıdan kıl payı kurtulan Doç. Dr. Ayşe Aypay isyan etti.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) bir araştırma görevlisi, aralarında dekan yardımcısının da bulunduğu 4 kişiyi öldürdü. Olay sonrası Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde göreli Doç.Dr. Ayşe Aypay, isyan etti: Bir buçuk yıl boyunca Volkan Bayer'i korumanın hesabını kim verecek.

SALDIRIDAN KIL PAYI KURTULDU

Silahın tutukluk yapması nedeniyle saldıran kıl payı kurtulan Doç. Dr. Ayşe Aypay, Volkan Bayer hakkında defalarca şikâyette bulunduklarını söyledi. Aypay, "Ben de savcılığa ifadeye gitmeseydim, ben de beşinci bir cenaze olarak yatıyor olabilirdim"

"VOLKAN BAYER'İ KORUMANIN HESABINI KİM VERECEK?"

Aypay, şunları söyledi:

"1 buçuk yıldır defalarca dilekçe verdik Volkan'ı korumanın bedelini kim ödeyecek? Suç duyurusunda bulunuyorum rektörlük hakkında YÖK hakkında suç duyursunda bulunuyorum işlem yapmadılar ta ki bugüne dek 4 tane arkadaşımız cenaze olmuş durumda. Ve ben savcılığa gidip ifade vermiş olmasaydım Volkan Bayar'ın 1 numaralı hedeflerinden biri olarak şuanda ben de beşinci bir cenaze olarak yatıyor olacaktım. Volkan Bayar denilen gerçek anlamda vatan haini asıl FETÖ'cü olduğu tescilli FETÖ'cü olduğunu kimse görmek istemedi. Biz defalarca söyledik Volkan Bayar'ın yalan söylediğini söyledik. Mahkeme beraat ettirdi. İftiraya uğradıkları belli oldu arkadaşlarımızın eşim de aralarında ama hala Volkan'ı korudular. Yasin'in iki tane bebeği var, bunun hesabını kim verecek? Allah kahretsin sizi!" diye isyan etti.

NE OLMUŞTU?

Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olan Volkan B, henüz belirlenemeyen nedenle, fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlileri Yasir Armağan ve Serdar Çağlak'ı silahla öldürdü.

Şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Gönen Osmangazi Eskişehir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Vatandaş.:

bu fetöcü pislikleri koruyan fötücüler devletin için de demekki!

16
2
yanıtYanıtla
Insanlik:

Nerde bu devlet hani ohal nasıl bir OHAL bu

12
3
yanıtYanıtla
sss:

ne halt yedınızde adamı zıvanadan cıkardınız

6
6
yanıtYanıtla
sofi:

Laiklik out. Teokrasi in. Putlar out. Üretim in. Sapkınlık out. güzel ahlak in.

4
8
yanıtYanıtla
Az kalsın arkadaşımız da ölüyordu:

Bu adam herkes tarafından bilinen bir ruh hastasıymış.Bugün arkadaşımızın dersi olsaydı belki o da katledilecekti .Tüm odaların kapısını rast gele açıp, insanları taramış.Herkes defalarca şikayet etmesine rağmen bir türlü görevden alınmamış. Ölen masumlara ve bir çok kişiye fetocu diye iftira atmış. Artık arkasında kimler varsa bir türlü durdurulamamış .Bayan Hocanın dediği gibi ölen masumların engelli çocuğuna, bebeklerine ne olacak şimdi?Yazık değil mi masumlara. Ölen yine öldüğüyle kalacak....Türkiye gerçeği bu değil mi?

9
2
yanıtYanıtla
GEÇMİŞİ UNUTALIM NEMATİ. HADİYAAAA!!!:

Benim bu konuda size itirazım var adam gerçekten ruh hastası olsaydı o rakam sadece 4 olmazdı, olayın ve rektör dahil altındakilerle beraber hepsinin gözden geçirilmesi gerekli adama komplo kurulmuş adamda ispat edemediği içinde yapmış olabilir, adama deli iftirası da rahatlıkla atılabilir adamın sözlerini itibarsızlaştırmak için sonuçta fetönün girmediği alan var mı? ben peşin hüküm vermem araştırılır kurcalanır sonra konuşulur. . .

yanıt4
yanıt6
nkk:

defalarca sikayet edilen bu piskopoti kim niye kolladi. oda suclu . bildigi halde gergini yapmayanlarin hepsi suclu .

8
2
yanıtYanıtla
zebani:

fetöcülerin de, fetöcüleri koruyup kollayanların da Allah cezasını versin!

7
2
yanıtYanıtla
yeşilırmak:

rektör psikolojik sorunları oldugunu söylüyor. öyleyse neden gereği yapılmadı. silahla nasıl girdi

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

REKTÖR GÖREVİNİ İHMAL ETMİŞTİR. DERHAL GÖREVDEN ALINMALI VE LİYAKAT SAHİBİ BİR REKTÖR ATANMALI. FETÖ gitti bademle geldi tiplere bakar mısınız? Siz nasıl üniversitede ilim irfan sahibi yeni nesiller yetiştireceksiniz?

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title