Haberler

Gümüşhane?de Terör Olaylarına Tepki Eylemi

Gümüşhane'de terör olaylarına tepki eylemi Gümüşhane'de akşam saatlerinde düzenlenen eylemle Güneydoğu'da yaşanan terör saldırıları protesto edildi.

Gümüşhane'de terör olaylarına tepki eylemi

Gümüşhane'de akşam saatlerinde düzenlenen eylemle Güneydoğu'da yaşanan terör saldırıları protesto edildi.

MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, MHP İl Başkanı Ali Ateş, Kamusen ve bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve üyelerinin katılımıyla Cumhuriyet Caddesi'nde başlayan yürüyüş Fatih Parkı'nda tamamlandı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı eylemde konuşan Kamu-Sen Gümüşhane İl Başkanı Mustafa Fevzi Akçay, ülkenin 7 Haziran 2015'den bu yana art arda gelen haberlerle sarsıldığını belirterek şunları söyledi: "Felaket ve musibetler Türkiye'yi çembere almakta, köşeye sıkıştırmaktadır. Yıkım ve çözülme projelerine bel bağlayan müzakere ortakları ülkemizi kanlı bir mecraya el birliğiyle taşımışlardır. Hiçbir merhamet duygusu taşımayan, insanlıktan en ufak nasibini almamış katiller Türk milletine ölüm yağdırmaktadır. Türkiye'nin 3-5 soysuza boyun eğmesi, küresel ve bölgesel güçlerin maşası olan hainlere göz yumarak teslim olması ham bir hayaldir. Devlet ve milletin el ele vererek bugünkü karanlığı aşması için yol ve çareler üretilmelidir. Türkiye elimizden kayıp gitmektedir. Terör 78 milyon Türk vatandaşını hedef almış, varlığımızı ve birliğimizi sabote etmek için pusuya yatmıştır. Kaybedecek vakit yoktur. Çünkü başka Türkiye olmadığı gibi sığınacağımız, gideceğimiz, göç edeceğimiz başka bir vatan coğrafyası da olmayacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum."

Açıklamanın ardından, şehitler için dua edildi. Bu sırada bir kişinin, 'Siyaset yapmayın, İstiklal Marşı'nı okuyun' sözleri üzerine birkaç kişi arasında kısa süreli arbede yaşandı. Kalabalık daha sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Canlı Gümüşhane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
title